Stoiximan Super League

Ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει επίπεδο και μετρά πολλαπλά οφέλη από το ευρωπαϊκό ταξίδι που συνεχίζεται!

Το χειροκρότημα 65 χιλιάδων οπαδών στο ΟΑΚΑ ήταν η καλύτερη αναγνώριση για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του, οι οποίοι κρατάνε τα κέρδη και συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Ο Παναθηναϊκός έκανε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση, έφτιαξε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες κόντρα στην Μπράγκα αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και γνώρισε άδοξο αποκλεισμό, χάνοντας αδίκως βάσει της αγωνιστικής του εικόνας την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, Ντανιέλε Ορσάτο, βρήκε τους παίκτες του «τριφυλλιού» απογοητευμένους και με ένα μεγάλο «γαμώτο» για τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός. Παρόλα αυτά, ο κόσμος έμεινε εκεί για να τους χαρίσει ένα εκκωφαντικό χειροκρότημα και με συνθήματα να τους δώσει δύναμη και κουράγια για τη συνέχεια.

Οι περίπου 65 χιλιάδες οπαδοί που γέμισαν το ΟΑΚΑ αναγνώρισαν την τεράστια προσπάθεια των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αποθεώνοντάς τους όπως και τον Σέρβο τεχνικό. Η συσπείρωση και το δέσιμο που έχει δημιουργήσει αυτό το σύνολο με τον κόσμο του «τριφυλλιού» είναι κάτι το ξεχωριστό. Και είναι πραγματικά ένα μεγάλο όφελος του Παναθηναϊκού όλο αυτό από την ευρωπαϊκή του πορεία, όπου έκανε μεγάλες εμφανίσεις, υπερβάσεις και για λίγο έλειψε για να αγγίξει το… όνειρο της επιστροφής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε και απέδειξε πως έχει ανέβει επίπεδο και διαθέτει ένα αναβαθμισμένο ρόστερ, με ενέσεις ποιότητας μέσα από τις καλοκαιρινές μεταγραφές. Απέκλεισε την σκληροτράχηλη Ντνίπρο αρχικά και μετά τη σπουδαία Μαρσέιγ της τεράστιας χρηματιστηριακής αξίας και των σούπερ σταρ. Και δεδομένα μπορούσε να πετάξει εκτός και το ποιοτικό και δεμένο σύνολο της Μπράγκα.

Ο χαρακτήρας που έβγαλαν οι «πράσινοι» στο γήπεδο είναι ένα ακόμη κέρδος. Ακόμη και μετά το καταδικαστικό, όπως αποδείχτηκε, γκολ του Μπρούμα στο ΟΑΚΑ, δεν τα παράτησαν. Είχαν ένα εκρηκτικό δίλεπτο που έφτιαξαν τρεις τεράστιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και να μπουν ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης, δείχνοντας πως δεν είναι ομάδα που θα τα παρατήσει και αν πέσει, θα το κάνει μαχόμενη.



Φυσικά, σε προσωπικό επίπεδο, οι σπουδαίες εμφανίσεις του Βαγιαννίδη που μέσα από την ευρωπαϊκή πορεία… μεγάλωσε απότομα είναι ένα τεράστιο όφελος, με τον νεαρό μπακ να είναι ξανά συγκλονιστικός. Με τον Αϊτόρ να επιστρέφει και αυτός σε υψηλό επίπεδο μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και συνολικά όλοι οι παίκτες του «τριφυλλιού» να δείχνουν χαρακτήρα, εγωισμό και πόσο καλή δουλειά γίνεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού, όμως, δεν σταματά εδώ. Μπορεί τα «αστέρια» να μην ήρθαν, αλλά οι όμιλοι του Europa League είναι εξασφαλισμένοι (σσ. θα μάθει αντιπάλους την Παρασκευή) και με την εικόνα που έχει παρουσιάσει ως τώρα η ομάδα, μπορεί να ονειρεύεται μια πορεία.

Και φυσικά, ήταν ακόμη μια απόδειξη πως στις εγχώριες διοργανώσεις θα πρωταγωνιστήσει ξανά, στοχεύοντας στην κατάκτηση τίτλων…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x