Μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Κριστιάν Γκάνεα για τα επόμενα δυο χρόνια, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» προχωρούν τον σχεδιασμό τους για τις επόμενες προσθήκες που θα γίνουν στην ομάδα. Ο Ρουμάνος μπακ, που ανακοινώθηκε χθες, αποτέλεσε τη δεύτερη κίνηση της ομάδας, αφού είχε προηγηθεί η απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν.

Οι πράσινοι κινούνται με απόλυτη μυστικότητα για τον τρίτο ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί και ο στόχος είναι μέχρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (5-19 Ιουλίου) να έχουν αποκτηθεί τουλάχιστον ακόμη δυο παίκτες. Πιθανότατα, ο επόμενος θα είναι χαφ, ενώ στο «κάδρο» υπάρχει και εξτρέμ.

Πάντα είναι ανοιχτό το θέμα Μπλάνκο, αλλά παραμένει δύσκολο. Εκτός από τον Αργεντινό άσο, υπάρχει κι άλλος χαφ τον οποίο εξετάζει ο Παναθηναϊκός και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Η περίπτωση του βασικού φορ θα προχωρήσει αργότερα, όπως και αυτή του στόπερ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του να εξετάζουν περιπτώσεις για τα μετόπισθεν που θα πλαισιώσουν τους υπόλοιπους αμυντικούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x