Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κινητικότητα για τρίτη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ακολουθεί άμεσα του χαφ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει μία δήλωση του μάνατζερ του Μπλάνκο, σύμφωνα με την οποία ότι θα παίξει εκτός Ευρώπης. Δεν θα συνεχίσει σε καμία ομάδα της Αργεντινής, παρά τη σχετική φημολογία και την επαφή που φέρεται να είχε μαζί του ο Ρικέλμε για την Μπόκα. Έχει προτάσεις από Βραζιλία και ΗΠΑ, πέρα από το δεδομένο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Είναι μία δύσκολη υπόθεση και περιμένουμε να δούμε τι κατάληξη θα έχει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού».

«Υπάρχει μία κινητικότητα για την επόμενη μεταγραφή. Μπορεί να είναι χαφ, χωρίς να αποκλείεται ενίσχυση και σε άλλη θέση. Όλα εξαρτώνται από τις επαφές με τους παίκτες, τους μάνατζερ και τις ομάδες τους ενδεχομένως. Μία από τις δύο μεταγραφές θα είναι χαφ και θα ακολουθήσει η τέταρτη μεταγραφή πριν φύγει η ομάδα για Αυστρία. Θέλει να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στη μεσαία γραμμή, ενώ παραμένει άγνωστο τι θα συμβεί με τον Γκατσίνοβιτς και τη Χόφενχαϊμ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Νικολογιάννης υπογράμμισε: «Αυτή την εβδομάδα θα ξέρουμε τι θα γίνει και με τον Βιγιαφάνιες, αν θα αποδώσει η επαφή που θα έχει ο Παναθηναϊκός με την πλευρά του “Βίγια”. Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς η πρώτη συγκέντρωση έχει οριστεί τη Δευτέρα 20 Ιουνίου».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x