Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Πρωινό δίτερμα με… ορεξάτο Σπόραρ

Μίνι δίτερμα για όσους δεν αγωνίστηκαν ή πήραν λίγα λεπτά συμμετοχής στο χθεσινό φιλικό περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

*Προπόνηση για... λίγους ήταν η σημερινή για τον Παναθηναϊκό την επομένη της φιλικής νίκης (2-0) επί της Πετρολούλ. Απολύτως φυσιολογικό. Μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί και σήμερα νέο φιλικό ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 (19:00), συνεπώς δε θα μπορούσε να γίνει προπόνηση με όλους τους ποδοσφαιριστές και σε υψηλή ένταση.

*Οσοι αγωνίστηκαν χθες για μεγάλο διάστημα έκαναν αποφόρτιση, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικα. Αναφερόμαστε σε όσους δεν έπαιξαν καθόλου χθες ή πήραν τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής.

*Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε σήμερα ο Αϊτόρ, ενώ ο Ιωαννίδης συνέχισε την αποφόρτιση και σήμερα. Ο Τσέριν που χθες δέχθηκε ένα χτύπημα, δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά αποφασίστηκε να μείνει 1-2 ημέρες εκτός κανονικού προγράμματος.

*Το πρόγραμμα είχε διάρκεια περίπου 40 λεπτά και περιελάμβανε, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, δίτερμα στο μισό γήπεδο. Οι ομάδες ήταν οι εξής: Ροζ: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Φικάι, Βαγιαννίδης, Μπιλάλ, Κλάινχαϊσλερ, Μαντσίνι, Φρόκου. Μαύροι: Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κάτρης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Καμπετσής. Μπαλαντέρ ο Καλοσκάμης.

Άντραζ Σπόραρ είχε κέφια και σημείωσε και τα δυο γκολ στο μίνι δίτερμα για τους "μαύρους". Ο Σλοβένος εκτέλεσε δυο φορές την αντίπαλη εστία και πήρε τα "μπράβο" των συμπαικτών του. Φάση η οποία ξεχώρισε ήταν και ένα εξαιρετικό σουτ του Κλεΐνχέισλερ, το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x