Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Πρωινό δίτερμα με τη διάθεση στα ύψη

Ανέβηκαν κάπως οι... στροφές στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού με αρκετά γκολ και ωραίες ενέργειες. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

* Μετά το χθεσινό χαλαρό πρόγραμμα το πρωί και την τακτική το απόγευμα, ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του επί αυστριακού εδάφους και τη σκληρή δουλειά. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση με τους πράσινους να έχουν διάθεση και όρεξη για γκολ και καλές ενέργειες το πρωί.

* Αρχικά, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην κυκλοφορία και την κατοχή με δυο ασκήσεις. Πρώτα με κυκλοφορία με «σταθμούς» ανάμεσα σε ακόντια και πλασέ σε μικρά τέρματα και στη συνέχεια με ρόντο ανα τρεις ομάδες και υψηλή ένταση στην άσκηση. Οι ρυθμοί ανέβηκαν με τους παίκτες να ιδρώνουν για τα καλά από το ξεκίνημα της προπόνησης.

* Στη συνέχεια, ακολούθησε δίτερμα με τρεις ομάδες. Η μια έμενε έξω έχοντας έναν... υποστηρικτικό ρόλο στην ανάπτυξη και βοηθούσε στην εκτέλεση της ομάδας που έκανε επίθεση. Τερματοφύλακες ήταν οι Μπρινιόλι και Ξενόπουλος.

Οι ομάδες ήταν οι εξής:
Ροζ: Μάγκνουσον, Φίκαϊ, Ζέκα, Μπερνάρ, Κλεϊνχέισλερ, Φρόκου, Καμπετσής, Σπόραρ,
Πράσινοι: Κάτρης, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Ρουμπέν, Τρουιγιέ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Βέρμπιτς.
Πορτοκαλί: Τσόκαϊ, Σιδεράς, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Καλοσκάμης, Τζούριτσιτς, Αϊτόρ, Μπιλάλ.



* Οι πράσινοι έδειξαν μεγάλη διάθεση στην προπόνηση, ανεβάζοντας τον ρυθμό και την ένταση. Γενικώς, έδειξαν να το χαίρονται και σε κάθε επίτευξη γκολ χειροκροτούσαν και πανηγύριζαν.

Τα αποτελέσματα στα διπλά ήταν:
Πορτοκαλί - Ροζ 1-0 με σκόρερ τον Αϊτόρ έπειτα από ωραία συνεργασίας των Τζούριτσιτς, Καλοσκάμη.
Πορτοκαλί - Πράσινοι 0-3 με αυτογκόλ του Μλαντένοβιτς που μέτρησε για διπλό επειδή ήρθε από πάσα "στηρίγματος" και τέρμα του Παλάσιος.
Πράσινοι - Ροζ 4-1
Αυτόγκολ Ζέκα (κι αυτό μέτρησε για διπλό), γκολ από Παλάσιος, Βέρμπιτς και Κλεϊνχέιζλερ.

* Ο Φώτης Ιωαννίδης συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος. Ο Άνταμ Τσέριν έκανε ξεχωριστό πρόγραμμα με γυναστήριο, ενώ απών ήταν για δεύτερη σερί ημέρα ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x