Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ευτυχώς τα φετινά ματς θα γίνουν με VAR και δεν θα έχουμε πιστολιές όπως με Σλάβια»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM τη σημασία που έχει η ύπαρξη VAR στους αγώνες του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο και την λεπτομέρεια πάνω στην οποία δούλεψαν χθες Ιβάν Γιοβάνοβιτς και παίκτες.

Για την… ευτυχία να υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της τεχνολογίας στα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού, θυμούμενος τι συνέβη πέρυσι με τη Σλάβια Πράγας παράλληλα, αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Είχαμε την κλήρωση των διαιτητών σήμερα, θα σφυρίξουν ένας Ιταλός και ένας Γερμανός, άρα από καλές σχολές. Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι ότι τα φετινά παιχνίδια θα έχουν VAR. Οι πιστολιές που είχε φάει ο Παναθηναϊκός και στα δύο παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας ήταν μυθικές. Σίγουρα δε θα είχε αποβληθεί ο Παλάσιος και δεδομένα θα είχε πάρει ένα πέναλτι στο σπρώξιμο του Σένκεφελντ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στην λεπτομέρεια που δούλεψαν χθες ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του με τους παίκτες του «τριφυλλιού», ως προς την εκτέλεση των πλαγίων άουτ.

Παράλληλα, ο Αθανασίου επισήμανε ότι ο Σένκφελντ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το κυριακάτικο φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας ενώ θα φανεί από σήμερα αν θα παίξουν Τσέριν και Ιωαννίδης.

Για τα μεταγραφικά των «πράσινων», επανέλαβε ότι κάποιες υποθέσεις έχουν προχωρήσει και θα δούμε μέσα στο Σαββατοκύριακο αν θα υπάρξουν εξελίξεις με στόπερ και χαφ, ή τον δεξιό μπακ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x