Stoiximan Super League

Στην άκρη η πρόκριση και δουλειά στο Κορωπί για τον Παναθηναϊκό ενόψει Λεβαδειακού

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη βάση του και το απόγευμα της Παρασκευής προπονήθηκε στο Κορωπί, μερικές ώρες μετά την πρόκριση στη League Phase του Conference League.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μετά από περίπου 130' αγώνα στο Κράλοβε της Τσεχίας και με μπόλικο άγχος και προσπάθεια που χρειαζόταν πρώτα ψυχή και μετά σωματικές δυνάμεις, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και έπιασε πάλι δουλειά.

Μερικές ώρες μετά τη ρεβάνς με τη Χράντετς και την πρόκριση στη League Phase του Conference League, οι «πράσινοι» δούλεψαν σε δύο γκρουπ στο Κορωπί.

Όσοι αγωνίστηκαν πριν από μερικές ώρες έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x