Stoiximan Super League

Στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού ο Φεράρι

«Παίζει» του Φράνκο Φεράρι για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα τους τον αριστερό μπακ του Βόλου και προσεχώς αναμένεται να υπάρξουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Παναθηναϊκός για Φεράρι. Στο «στόχαστρο» του «τριφυλλιού» βρίσκεται ο Αργεντινός αριστερός μπακ, ο οποίος αγωνίζεται στον Βόλο από το 2019.

Ίσως τελικά η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προχωρήσει και για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση και όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, τις επόμενες δύο ημέρες αναμένεται να υπάρξουν επαφές ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Η υπόθεση συνδέεται με του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, με τον οποίο οι «πράσινοι» είναι σε επαφές ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση και γίνονται συζητήσεις για το μέλλον του στην ομάδα. Εφόσον, αποκτηθεί ο Φεράρι, εκτιμάται ότι θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν ο 23χρονος μπακ.

Την περασμένη σεζόν ο Φεράρι ήταν από τα καλύτερα μπακ της Super League, στην οποία είχε 31 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ. Τέσσερις εμφανίσεις έκανε στο Κύπελλο. Την πρώτη του σεζόν στον Βόλο έκανε 34 εμφανίσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x