Stoiximan Super League

Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Μλαντένοβιτς!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, καθώς οι «πράσινοι» ήρθαν σε οριστική συμφωνία μαζί του! Τη Δευτέρα αναμένεται στην Αθήνα ο Σέρβος αριστερός μπακ.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, οι «πράσινοι» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον Σέρβο αριστερό μπακ, με τον οποίο ήταν σε επαφές τις τελευταίες ημέρες.

Ο Μλαντένοβιτς αναμένεται στην Αθήνα πιθανότατα τη Δευτέρα (12/6), προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι». Πρόκειται, θυμίζουμε, για τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο μετά και την ανακοίνωση της επιστροφής του Ζέκα.

Ήδη από το μεσημέρι του Σαββάτου (10/6), εξάλλου, στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ», ο Νίκος Αθανασίου είχε μεταφέρει την πληροφορία ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και πως ενδεχομένως στην αρχή της νέας εβδομάδας ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα. Κάτι, που λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε.

Ο Μλαντένοβιτς, που τον Αύγουστο κλείνει τα 32, αγωνίζεται από το 2020 στη Λέγκια Βαρσοβίας. Φέτος είχε 30 συμμετοχές, 6 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι ένα μπακ με επιθετικές αρετές, που εδώ και καιρό απασχολούσε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναζητούσε ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, αφού ο Γκάνεα θα χρειαστεί χρόνο, για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας, που του άφησε ο κορωνοϊός και ο Χουάνκαρ δεν… φτάνει για να καλύψει μόνος του τη θέση.

Μετρά, επίσης, 22 συμμετοχές και 1 γκολ με την εθνική Σερβίας, της οποίας ήταν μέλος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, παίζοντας και στο παιχνίδι απέναντι στη Βραζιλία. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Μπόρατς Τσάτσακ, Ερυθρό Αστέρα, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Κολωνία, Σταντάρ Λιέγης και Λέγκια Γκντανσκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μλαντένοβιτς είχε τιμωρηθεί με τρίμηνο αποκλεισμό από την πολωνική ομοσπονδία, γιατί στον τελικό Κυπέλλου με τη Ράκοβ, στις 2 Μαΐου, επιτέθηκε σε τρεις αντιπάλους του. Πάντως, η ποινή, που ισχύει και εκτός Πολωνίας, ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουλίου, συνεπώς θα είναι διαθέσιμος για τον Παναθηναϊκό άμεσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x