Stoiximan Super League

Τα δεδομένα για Χατζηγιοβάνη στον Παναθηναϊκό

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό, η Αλτάι δεν έχει επιστρέψει με πρόταση που θα καλύπτει τη ρήτρα και η παραμονή του με νέο συμβόλαιο είναι πιθανή.

Η εμφάνιση του Τάσου Χατζηγιοβάνη στο φιλικό με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (2-2) ήταν από τις ελπιδοφόρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό.

Ο 24χρονος εξτρέμ έδειξε και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα πως είναι ευχαριστημένος στην ομάδα, αλλά και με τη δουλειά που βλέπει να γίνεται στην προετοιμασία από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει πως θα ήθελε κάποια στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό, αλλά δεν θα το… εκβιάσει κιόλας. Στην παρούσα φάση η Αλτάι, που είχε κινηθεί για την απόκτησή του, δεν έχει επιστρέψει με πρόταση που θα καλύπτει τη ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Αν οι Τούρκοι δεν επανέλθουν και δεν προκύψει κάποια άλλη ομάδα από το εξωτερικό που να καλύπτει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και του παίκτη, ο Χατζηγιοβάνης θα παραμείνει στο «τριφύλλι» και μάλιστα θα γίνουν συζητήσεις για να υπογράψει επέκταση συμβολαίου. Άλλωστε το τρέχον λήγει το καλοκαίρι του 2022 και οι «πράσινοι» θα θελήσουν να δέσουν τον παίκτη για να μην τον χάσουν ελεύθερο επιβραβεύοντάς τον και με υψηλότερες απολαβές.

Στα μεταγραφικά, δεν προκύπτει πως ο Παναθηναϊκός είναι κοντά σε παίκτη. Έχει δοθεί προτεραιότητα στην απόκτηση εξτρέμ και μέσου, ενώ δεν αποκλείεται τις αμέσως προσεχείς μέρες να αποχωρήσουν οι Σανκαρέ (για την Γκιρεσούνσπορ) και Αϊτόρ (υπάρχουν επαφές του ατζέντη του με την Ουτρέχτη) και μαζί τους δύο μεγάλα συμβόλαια, επιτρέποντας στο «τριφύλλι» να κινηθεί πιο άνετα για τις επόμενες προσθήκες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x