Stoiximan Super League

Το προφίλ του Λούντκβιστ που είναι κοντά στον Παναθηναϊκό

Ο Ραμόν Λούντκβιστ βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό και το sport-fm.gr παρουσιάζει μερικά στοιχεία για την περίπτωσή του.

Με τις μεταγραφικές κινήσεις να έχουν μπει στην τελική ευθεία, ενόψει και της πιθανής έναρξης του πρωταθλήματος από το επόμενο σαββατοκύριακο, ο Παναθηναϊκός θέλει να ολοκληρώσει το ρόστερ του και να κλείσει τα κενά σε βασικές θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση. Όπως μετέφερε και ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Ραμόν Λούντκβιστ.

Ραμόν Λούντκβιστ: «Φτιάχτηκε» στην Αϊντχόφεν, έγινε γνωστός στην Χρόνινγκεν

Μιας και στην Ολλανδία είναι γνωστό ότι το scouting νεαρών ποδοσφαιριστών είναι σε… άλλο επίπεδο, ο Λούντκβιστ αφού έκανε το «αγροτικό» του στις ακαδημίες της Καλμάρ, κέρδισε με τις εντυπώσεις του τους ανθρώπους της Αϊντχόφεν, οι οποίοι το 2013 αποφάσισαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Εκεί και αφού πέρασε από όλα ηλικιακά τμήματα αποφάσισε να κυνηγήσει αλλού την τύχη του.

Η Μπρέντα έδωσε την ευκαιρία στο 24χρονο πλέον Σουηδό, με καταγωγή από την Νικαράγουα, εξασφαλίζοντας έτσι τη δυνατότητα να γράψει τις πρώτες του συμμετοχές στην Eredivisie, για να έρθει μετά από έξι μήνες η Χρόνινγκεν και να το βοηθήσει να αλλάξει επίπεδο. Εκεί έφτιαξε το όνομά του και το βασικότερο είναι ότι μπόρεσε να αγωνιστεί παντού στον άξονα αλλά στα εξτρέμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x