Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πολύ μεγάλο το ''πρέπει'' του Παναθηναϊκού για… σπάσιμο της κατάρας στα Γιάννενα»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (15/01, 20:30). Ποια τα ερωτηματικά και η πιθανή 11άδα του «τριφυλλιού»

Για ένα «πολύ δύσκολο παιχνίδι» έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μεταφέροντας τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (15/01, 20:30).

«Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει εκεί από το 2016, σε συνδυασμό με την πάρα πολύ καλή εικόνα του ΠΑΣ μετά τη διακοπή, κάνουν πολύ δύσκολο το παιχνίδι για την ομάδα. Έχει δοθεί πολύ μεγάλο βάρος στο συγκεκριμένο ματς και οι παίκτες γνωρίζουν την κακή παράδοση στα Γιάννενα, που πρέπει να σπάει. Είναι πολύ μεγάλο το ''πρέπει'' του Παναθηναϊκού για νίκη την Κυριακή», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» και στάθηκε στο ότι, πιθανότατα, η ΑΕΚ, πριν τη σέντρα στους «Ζωσιμάδες», θα έχει μειώσει στον πόντο τη διαφορά.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα, τόνισε πως υπάρχουν ερωτηματικά, «αλλά μόνο για εμάς. Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει ποιους θα κατεβάσει. Οι πιθανότεροι 11 είναι οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, καθώς ο Ισπανός έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του, Σένκεφελντ με Πούγγουρα ή Σάρλια, με τον Πούγγουρα να έχει ένα μικρό προβάδισμα, Ρούμπεν, Κουρμπέλης, αφού ο Τσέριν είναι εκτός, Μπερνάρ μπροστά τους, Βέρμπιτς δεξιά, Παλάσιος αριστερά και Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Τάσο Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x