Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Αν κρατήσει το μηδέν, πολλές πιθανότητες για νίκη ο Παναθηναϊκός»

Ο Νίκος Παγκάκης θεωρεί κλειδί για τον Παναθηναϊκό να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα Γιάννενα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες στην Super League απόψε απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα (20:30) και ο Νίκος Παγκάκης μίλησε για τη σημασία του αγώνα αλλά και το πού πρέπει να ποντάρουν οι «πράσινοι».

«Είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη για τον Παναθηναϊκό σήμερα. Απέναντί του έχει έναν πολύ φορμαρισμένο αντίπαλο, που έχει την τέταρτη υψηλότερη βαθμολογία στον δεύτερο γύρο. Καλείται να σπάσει και μια αρνητική παράδοση στα Γιάννενα, καθώς έχει οκτώ ματς χωρίς νίκη εκεί», ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσέξει την άμυνά του, γιατί ένα γκολ μπροστά έχει την ποιότητα να το βρει για να πάρει τη νίκη και ο ΠΑΣ έχει δεχτεί τέρμα σε όλα τα παιχνίδια του», πρόσθεσε.

Όσο για το βασικό σχήμα; «Ο Χουάνκαρ είναι έτοιμος και νομίζω πως θα ξεκινήσει αριστερά, ο Σάρλιγια νομίζω πως έχει προβάδισμα αντί του Πούγγουρα δίπλα στον Σένκεφελντ. Πέρεθ, Κουρμπέλης και Μπερνάρ θα είναι στο κέντρο, με τον Παλάσιος και τον Βέρμπιτς στα άκρα και τον Σπόραρ φαβορί για την επίθεση, αν και ο Ιωαννίδης είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x