Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Απίστευτη η εξέλιξη του Ιωαννίδη, πολύ δύσκολα θα πάρει την απόφαση να φύγει - Συγκλονιστικός Ακαϊντίν»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μία ημέρα μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στη Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με ανατροπή 2-1 της ΑΕΚ και ξαναμπήκε στη μάχη του τίτλου. Μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» των «πράσινων», ο Τάσος Νικολογιάννης έκανε λόγο για μία πολύ σπουδαία νίκη, που κρατάει τον Παναθηναϊκό ζωντανό για το πρωτάθλημα.

«Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα δέκα λεπτά και μία ευκαιρία του Τσούμπερ στο 11', ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο και δεν απειλήθηκε. Έχω πάρα πολύ καιρό να δω τέτοιο ημίχρονο από τον Παναθηναϊκό, όπως το πρώτο, χθες. Τρομερή ανατροπή και έχει σημασία κόντρα σε ποιον την κάνεις. Η ΑΕΚ ήταν πρώτη, είναι η πρωταθλήτρια και ο Παναθηναϊκός είχε να την κερδίσει σε 17 ντέρμπι, από πέρυσι, στον πρώτο γύρο. Και όλα αυτά μετά από ήττα από τον ΠΑΟΚ και ενώ στο 0-1 το γήπεδο μουρμούριζε. Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά», τόνισε.

Για την τρομερή εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη, σημείωσε: «Αυτό το χθεσινό παιχνίδι του Ιωαννίδη, προσπαθώ να θυμηθώ άλλο αντίστοιχο και δεν μπορώ. Δεν μιλάμε μόνο για το γκολ. Έχει βάλει ένα ίδιο και κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Αυτή η πλάκα, η ποδοσφαιρική πλάκα, που έχει κάνει σε δύο αμυντικούς, όχι όποιους και όποιους, αλλά στον Βίντα και τον Μουκουντί, δεν υπάρχει. Έπαιζε για την ομάδα, πρέσαρε, στόπαρε, πάσαρε, σκόραρε. Είναι ευλογία για τον Παναθηναϊκό, που έχει τον Ιωαννίδη. Πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα σε όποιον τον πίστεψε την πρώτη χρονιά και κυρίως στη διοίκηση και προσωπικά στον Γιάννη Αλαφούζο, που επέμενε για τον Ιωαννίδη, όταν οι περισσότεροι δεν τον πιστεύαμε. Είναι απίστευτη η εξέλιξή του. Θεωρώ πως το καλοκαίρι μόνο για μεγάλη ομάδα της Αγγλίας θα συγκινούνταν. Δεν συγκινείται ούτε με την Πορτογαλία ούτε με τη Γερμανία και πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα πάρει την απόφαση να φύγει τώρα».

Από εκεί και πέρα, στάθηκε στην εικόνα του Ακαϊντίν, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να βγάλουμε το καπέλο σε έναν παίκτη, που έχει φάει το κράξιμο της αρκούδας. Τέτοια εμφάνιση από στόπερ δεν έχω δει δύο χρόνια. Συγκλονιστικός ο Ακαϊντίν, αν ήταν άλλος στόπερ πιθανότατα θα έτρωγε ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός», ενώ για τον Τερίμ υπογράμμισε: «Για εμένα είναι σωστό αυτό, που κάνει στο δεύτερο ημίχρονο και γυρίζει την ομάδα πίσω. Είσαι αφελής σαν ομάδα και τώρα πρέπει, επιτέλους, να παίξεις για τη νίκη. Γύρισε το σύστημα σε 5-4-1 και η ΑΕΚ είχε την μπάλα, αλλά δεν ήξερε τι να την κάνει. Χθες το μεσημέρι, δε, έχει έχει δείξει βίντεο στους παίκτες και έχει σημαδέψει τα δύο στόπερ. Τους έλεγε ''να τα πιέσετε, εκεί πρέπει να σημαδέψετε'' και τους ζήτησε να βγάζουν μπαλιές στον χώρο στον Ιωαννίδη και να γίνεται πρέσινγκ ψηλά».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x