Stoiximan Super League

Ταξιδεύει αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός

Την Κυριακή (20/3) -ανήμερα του ντέρμπι με τον Άρη- θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά της ίωσης στις τάξεις του.

Αλλαγή προγραμματισμού στον Παναθηναϊκό εν όψει του ντέρμπι με τον Άρη. Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (20/3) ανήμερα του ματς.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού εξήγησε ότι στο «τριφύλλι» πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση της ίωσης που ταλαιπωρεί το ποδοσφαιρικό τμήμα. Υπενθυμίζεται ότι στις ήδη γνωστές απουσίες, το Σάββατο (19/3) προστέθηκαν άλλες τέσσερις, οι Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Βιτάλ και Χατζηγιοβάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x