Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Θέλει αγωνιστική μεταμόρφωση, είναι υποχρεωμένος για σερί νικών

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό έχουν σαν στόχο ένα σερί νικών μετά τη διακοπή για να ανακάμψει στο πρωτάθλημα.

Η βαθμολογική καθίζηση του Παναθηναϊκού αναγκάζει τους «πράσινους» να βάλουν μια γραμμή και να ψάξουν ανάκαμψη μετά τη διακοπή.

Οι πράσινοι μετά τις τρεις σερί γκέλες στο πρωτάθλημα (ήττα από Αστέρα, ισοπαλία με ΟΦΗ, ήττα από ΠΑΟΚ), έχουν σημαντική πτώση στη βαθμολογία, ενώ τσακίζουν και την ψυχολογία τους.

Η ομάδα έχει πέσει σε θέση εκτός Ευρώπης, έχει συγκεντρώσει μόλις 11 βαθμούς σε 9 αγωνιστικές και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ψάχνει τον τρόπο αυτό να αλλάξει άμεσα. Το τριφύλλι έχει μόλις τρεις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτές απέναντι σε Απόλλωνα Σμύρνης, Βόλο και Ιωνικό. Όλες στη Λεωφόρο.

Ένα γήπεδο που μέχρι πρότινος ήταν η μεγάλη δύναμή του, αλλά αυτό χάθηκε (τουλάχιστον προσωρινά) μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Επίσης, έχει επικρατήσει επί του Ατρομήτου στο Κύπελλο όταν και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα ματς δίχως αύριο.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να αλλάξουν στην ομάδα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το γνωρίζει. Μιλάμε για μια ομάδα νέα, με σκαμπανεβάσματα, μα και αδυναμίες που θα διορθωθούν μόνο με δουλειά, αλλά και εκ νέου ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Ο άμεσος στόχος είναι η νέα αφετηρία μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και το αναγκαίο σερί νικών, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

Οι νίκες είναι από εδώ και πέρα υποχρεωτικές για το «τριφύλλι» και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται άπαντες. Δεν υπάρχει, άλλωστε, άλλος δρόμος…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x