Stoiximan Super League

Το σερί της απώλειας βαθμών και η ανάγκη του Παναθηναϊκού για άμεση ανάκαμψη

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα νέα, αλλά καλείται άμεσα να μαζέψει βαθμούς και να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε από το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό με τη δημιουργία κάτι νέου, ήταν δεδομένο ότι θα είχε και δυσκολίες. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να χτίσει μια καινούρια ομάδα, είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσει σε σημαντικές διορθωτικές κινήσεις τον Ιανουάριο με μεταγραφές, αλλά από εδώ και πέρα περιθώρια για απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν.

Οι πράσινοι με τους μόλις 11 βαθμούς και τις τρεις νίκες σε 9 ματς στη Σούπερ Λίγκα έχουν πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό. Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και οι σερί «γκέλες» έχουν φέρει την ομάδα σε χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και το χειρότερο για το τριφύλλι είναι ότι ένας βασικός ανταγωνιστής για το ευρωπαϊκό εισιτήριο τον έφτασε. Αναφερόμαστε στον Άρη, ο οποίος, μάλιστα, άρχισε τις υποχρεώσεις του με -6.
Ακολουθεί η διακοπή. Οι πράσινοι οφείλουν να καθαρίσουν το μυαλό τους και από εδώ και πέρα να παρουσιαστούν καλύτεροι και κυρίως πιο σταθεροί. Έχουν χαθεί πολύτιμοι βαθμοί και οι νίκες κρίνονται απαραίτητες αρχής γενομένης από το ματς με τη Λαμία. Η ανασύνταξη και η άμεση ανάκαμψη είναι αναγκαία.

Το σερί της… πτώσης

Αυτό το οποίος έχει κοστίσει πολύ στο τριφύλλι είναι τα τελευταία τρια ματς, στα οποία συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό. Ηττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, ισοπαλία με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο, νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Στα πρώτα έξι παιχνίδια ο Παναθηναϊκός είχε τρεις νίκες, δυο ήττες και μια ισοπαλία στο Καραϊσκάκη. Σύνολο 10 βαθμούς. Ταυτόχρονα, η πτώση φαίνεται και στους υπόλοιπους αριθμούς. Μέχρι και την 6η αγωνιστική το «τριφύλλι» είχε σκοράρει συνολικά 13 φορές, ενώ από εκεί και έπειτα έχει βάλει μόλις δυο γκολ σε τρία ματς.

Επίσης, έως και το ματς με τον Ιωνικό η εστία των «πράσινων» είχε παραβιαστεί 4 φορές, τη στιγμή που η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δεχθεί 5 γκολ στα δυο από τα τελευταία τρία ματς. Δυο από τον Αστέρα και τρία από τον ΠΑΟΚ.

*Οι πράσινοι έχουν διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x