Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: «Τα πάντα για να διασφαλιστεί η ομάδα - Απάντηση στη σημερινή αλητεία με ποδόσφαιρο»

Ο Παναθηναϊκός πήρε θέση μετά τη σημερινή διαιτησία του Φωτιά, κάνοντας λόγο για αλητεία που στήθηκε στη Λαμία και τονίζοντας ότι θα κάνει τα πάντα για να μην υπάρξει αλλοίωση του πρωταθλήματος!

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια... Πύρρειο νίκη στην Λαμία, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 2-0 και παρέμεινε μόνος πρώτος και αήττητος στη φετινή Super League.

Ωστόσο, το «τριφύλλι» έχασε ούτε λίγο ούτε πολύ όχι έναν ή δύο αλλά… πέντε ποδοσφαιριστές με τραυματισμούς. Πολλοί εκ των οποίων προήλθαν από την ανοχή του Βασίλη Φωτιά στο σκληρό παιχνίδι των Φθιωτών!

Όλα αυτά, οδήγησαν τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να πάρουν ξεκάθαρη θέση για όλα όσα διαδραματίστηκαν στο «Αθανάσιος Διάκος» και παράλληλα να στείλουν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση…

«Ο ορισμός του διαιτητή Φωτιά μας προκάλεσε εξ αρχής ανησυχία. Όσα όμως συνέβησαν στη Λαμία ξεπέρασαν κάθε όριο και μας πήγαν πολλά χρόνια πίσω.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει κάθε μέσο για να διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών της, την πορεία της ομάδας αλλά και τη μη αλλοίωση του φετινού πρωταθλήματος.

Συγχαίρουμε δημόσια τους παίκτες μας και όλη την ομάδα που απάντησαν με ποδόσφαιρο στην αλητεία που στήθηκε σήμερα
», ήταν η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x