Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Αυτοκτονία που δεν… πληγώνει πολύ τον Παναθηναϊκό - Η πιο άμπαλη χώρα στον πλανήτη»!

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Νίκο Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη της ισοπαλίας με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Το σχόλιό του για την κριτική σε Γιοβάνοβιτς-Αλμέιδα.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού την επομένη της ισοπαλίας με τον ΠΑΟΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε πως δεν περίμενε κανείς τα χθεσινοβραδινά αποτελέσματα σε Λεωφόρο και Νέα Φιλαδέλφεια, τονίζοντας συγκεκριμένα για τους «πράσινους» πως «έχασαν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Είναι αυτοκτονία, αλλά δεν… πληγώνει πολύ τον Παναθηναϊκό, αφού και η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία με τον Ολυμπιακό».

Και πρόσθεσε: «Και είναι χαμένη ευκαιρία, γιατί μετά την ισοφάριση του ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να πάρει το παιχνίδι. Για εμένα το λάθος ήταν ότι μετά το 1-0 δεν συνέχισε να πιέζει, για να φτάσει στο 2-0».

Σχολίασε, εξάλλου και την κριτική οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για τους Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Ματίας Αλμέιδα. «Όταν δύο ομάδες έχουν κάνει 77 βαθμούς και μάχονται για το πρωτάθλημα και ο ένας λέει τον Αλμέιδα ''μυρωδιά'' και ο άλλος ''Ιβάν, φύγε'', το έχω γράψει πολλές φορές, αυτό δείχνει ότι είμαστε η πιο άμπαλη χώρα στον πλανήτη. Σηκώνω τα χέρια ψηλά».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αθανασίου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x