Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πρέπει να έχει το μάξιμουμ της σοβαρότητας ο Παναθηναϊκός για να πάρει το ματς με τη Λαμία»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, όπως τα μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Αθανασίου.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ενόψει και της Κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης στη Λεωφόρο με αντίπαλο τη Λαμία για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Αθανασίου.

Αρχικά ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την έδρα της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, κάνοντας μάλιστα λόγο για μια «φαρσοκωμωδία», προσθέτοντας ότι δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα οι κάμερες στο Πανθεσσαλικό. Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει στην ΕΠΟ, ενώ εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν σύντομα οριστικές εξελίξεις.


«Δεν υπάρχει κάποια απόφαση. Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα οι αρμόδιοι θα έπρεπε να έχουν πάει σπίτι τους. Όταν η ΕΠΟ είναι η υπεύθυνη για τη διεξαγωγή του τελικού και το καταστατικό λέει για Βόλο, πως γίνεται να βγαίνει και να λέει "δεν πληρώνω". Δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα αυτό με τις κάμερες. Το σημαντικότερο είναι τα τουρνικέ. Σε ένα κομμάτι καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να παίξει στο ασφαλέστερο γήπεδο της χώρας που είναι στο ΟΑΚΑ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι της ΕΠΟ! Δεν βλέπω κάτι οριστικό σύντομα. Αν ο Άρης και η ΕΠΟ το αποφάσιζαν, θα ήταν έτοιμο το ΟΑΚΑ. Από τη διάθεση που βλέπω είναι ότι στον Άρη προτιμούν χωρίς κόσμο στο Πανθεσσαλικό.»

Για το ματς με τη Λαμία ο Νίκος Αθανασίου τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολo ματς. Τον δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό στην κανονική διάρκεια. Σίγουρα δεν θα είναι αδιάφορη. Δεν έχει δείξει κάτι συγκεκριμένο για ενδεκάδα ο Τερίμ. Αν δεν βάλει Παλάσιος, πρώτο φαβορί ο Βέρμπιτς. Τον πιστεύει ο Τερίμ παρότι δεν έχει ανταποκριθεί ο Σλοβένος. Πρέπει να έχει το μάξιμουμ της σοβαρότητας ο Παναθηναϊκός για να πάρει το ματς με τη Λαμία».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x