Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έχει κίνητρο ο Ολυμπιακός να κόψει το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό»

Στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM o Tάσος Νικολογιάννης, ενώ σχολίασε και τους ορισμούς της ΚΕΔ για την 9η αγωνιστική των playoffs.

Το δικό του σχόλιο για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ αλλά και για το επικείμενο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playoffs έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» αφού αρχικά υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός με την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ έχασε βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ, τόνισε ότι η αναμέτρηση στο Φάληρο με τον «αιώνιο» αντίπαλο μπορεί να χαρίσει κάτι παραπάνω από μισό πρωτάθλημα: «Ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ έχασε μια ευκαιρία και ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Βάσει ευκαιριών θα μπορούσε να πάρει το ματς ο Παναθηναϊκός, γιατί όλες ήταν κλασσικές. Πάει να παίξει σχεδόν όλο το πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό. Πάντα τα ντέρμπι είναι για το γόητρο και ο Ολυμπιακός έχει κίνητρο να κόψει το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό γιατί είναι ο "αιώνιος" αντίπαλος.»

Για την επιλογή του Γιοβάνοβιτς να ξεκινήσει στην ίδια ενδεκάδα Ιωαννίδη και Σπόραρ: «Του βγήκαν τα δύο φορ του Γιοβάνοβιτς και αυτό φάνηκε στο γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και στο γεγονός ότι ο Ιωαννίδης έκανε πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Όταν όμως φάνηκε ότι είχε πρόβλημα στα χαφ έβαλε τον Ρούμπεν ο οποίος δεν μπορούσε να παίξει σε όλο το ματς παρότι το ζήτησε. Φαινόταν όμως ότι δεν ήταν καλά.»

Τέλος ο Τάσος Νικολογιάννης τοποθετήθηκε και για τον ορισμό του Βασίλη Φωτιά στο ματς του Άρη με την ΑΕΚ: «Είναι unfair η επιλογή της ΚΕΔ και με αυτή δείχνει ότι δεν υπάρχει ίση μεταχείριση. Για μια ακόμη φορά ο Μπένετ δείχνει ότι δεν χειρίζεται με τον ίδιο τρόπο τον Παναθηναϊκό με την ΑΕΚ. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα θυμόμαστε τη διαιτησία μετά το ματς.»

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x