Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Σπουδαία εμφάνιση του Τετέι απέναντι στην ΑΕΚ - Ο Παναθηναϊκός δεν βοηθά τους παίκτες του να εξελιχθούν»

Στην εκπληκτική εμφάνιση του Ανδρέα Τετέι στο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στάθηκε ο Νίκος Αθανασίου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κόλλησαν στο 0-0 στο τελευταίο αθηναϊκό ντέρμπι στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου, για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Νίκος Αθανασίου μίλησε bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ανδρέας Τετέι, αλλά και για την συνολική εξέλιξη των «πράσινων» ποδοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» ανέφερε πως ο Τετέι πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ αν μπορέσει να βελτιώσει και τα τελειώματα του τότε θα είναι άπιαστος. Επίσης εξαιρετικός ήταν και ο Τσέριν, ο οποίος θύμισε τον παλιό του καλό εαυτό. Σε βάθος χρόνου ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν βοηθάει τους καλούς παίκτες να εξελιχθούν και να βελτιωθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x