Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δύσκολα θα μείνει στον… πάγκο ο Τσέριν, εξαιρετικός ο Βαγιαννίδης»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση των Τσέριν, Βαγιαννίδη στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Γουότφορντ. «Ακόμη πιο εντυπωσιακός με μεταγραφές σε ''10'' και ''9''», σχολίασε!

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, κάνοντας, φυσικά και το σχόλιό του για το φιλικό με τη Γουότφορντ, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης από την Αυστρία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ της ομάδας, «στάθηκε μια χαρά στο γήπεδο και νομίζω ότι άρχισε η σεζόν εκεί όπου τελείωσε η περσινή: Με αρχή, μέση, τέλος και συνοχή! Η συνοχή των γραμμών, για παράδειγμα, όταν αμύνεται η ομάδα, ήταν άσκηση χθεσινή. Όταν τα βλέπει αυτά, φυσικά, ικανοποιείται ο προπονητής. Είναι φως φανάρι πως είναι άλλη αφετηρία η φετινή, καμία σχέση με πέρυσι. Την έχει στρώσει την ομάδα ο Γιοβάνοβιτς και τώρα βελτιώνει, όπως είπε και ο Κουρμπέλης».

Και πρόσθεσε: «Φάνηκε, πάντως, η έλλειψη στη θέση ''10'' και ''9'', αλλά θα πάρει ο Παναθηναϊκός πάρα πολύ καλό παίκτη και για την πρώτη και παίκτη-σημείο αναφοράς για τη δεύτερη. Θα αλλάξει τελείως η ομάδα με αυτές τις προσθήκες και θα γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακή η εικόνα της».

Στάθηκε, δε, στην εμφάνιση των Τσέριν και Βαγιανίδη: «Ο Τσέριν ήρθε για να παλέψει για τη θέση του στην 11άδα, αλλά δύσκολα θα μείνει στον πάγκο. Παρότι μόλις 22 ετών, είναι ολοκληρωμένος παίκτης. Πριν έρθει η μπάλα στα πόδια του ξέρει πού θα τη δώσει και αυτό δείχνει ταχύτητα στη σκέψη. Εξαιρετικό παιχνίδι έχει κάνει και ο Βαγιαννίδης».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x