Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Φανερά επηρεασμένη απ' όσα πέρασε η ομάδα, χρειάζεται ψυχραιμία, στήριξη και σύνεση»

Ακούστε πώς σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το σχόλιό του για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό και τη διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος μετά και τη νίκη της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε να φανεί όπως έπρεπε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ήταν φανερά επηρεασμένος ο Παναθηναϊκός απ' όσα πέρασε αυτό το τριήμερο με τα κρούσματα. Οι παίκτες δεν είχαν τα τρεξίματα, που μας έχουν συνηθίσει, σε ένα ματς το οποίο έκρινε τον τίτλο».

Και συνέχισε: «Έγινε μία τρομερή προσπάθεια, όλη τη χρονιά. Νομίζω ότι ο κόσμος νιώθει μεγάλη στεναχώρια, αλλά αν δει συνολικά την προσπάθεια, το άλμα είναι πολύ μεγάλο. Τώρα χρειάζεται ψυχραιμία, σύνεση και στήριξη».

Από εκεί και πέρα, σημείωσε για τη φάση στο 57', «την είδα δύο φορές και νομίζω ότι υπάρχει πέναλτι. Ίσως είχαμε άλλο παιχνίδι μετά» και τέλος, υπογράμμισε: «Όσοι έλεγαν όλες αυτές τις ανοησίες, ότι ο Ολυμπιακός θα κάτσει να χάσει, πήραν την απάντησή τους. Δεν μπορεί συμβεί ποτέ αυτό»!

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x