Stoiximan Super League

Απίστευτη γκαντεμιά στον Παναθηναϊκό: Νοκ άουτ και ο Γεντβάι για Ολυμπιακό!

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής στον Παναθηναϊκό, με τον Τιν Γεντβάι να αισθάνεται ενόχληση στο δικέφαλο και να μένει εκτός ντέρμπι! Μπαρτ Σένκεφελντ και Γουίλιαν Αράο στα στόπερ.

Δεν έχει τελειωμό η ατυχία του Παναθηναϊκού σε ό,τι αφορά στους κεντρικούς αμυντικούς!

Μετά τους… γνωστούς τραυματίες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, οι οποίοι δεν υπολογίζονταν για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, προέκυψε και νέο απρόοπτο με «θύμα» στόπερ του «τριφυλλιού».

Για τον Τιν Γεντβάι ο λόγος καθώς, όπως έγινε γνωστό λίγο πριν την σέντρα του ντέρμπι στο Φάληρο, ο Κροάτης άσος έχει μια μικρή ενόχληση στον δικέφαλο και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί, μένοντας εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού.

Έτσι, οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με κεντρικό δίδυμο τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Γουίλιαν Αράο και χωρίς εναλλακτική λύση στον πάγκο.

Θυμίζουμε, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Αράο και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα. Ρούμπεν και Τσέριν θα παίξουν στον άξονα, με τους Παλάσιος-Μπερνάρ στα άκρα και τον και Τζούριτσιτς σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ιωαννίδη, που είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x