Stoiximan Super League

Πανιώνιος: Γενική είσοδος 5 ευρώ με Παναχαϊκή

Ο Πανιώνιος ενημέρωσε σήμερα ότι τα εισιτήρια για το αυριανό (18/08) φιλικό ματς με την Παναχαϊκή θα τιμώνται 5 ευρώ.

Την… πρόβα τζενεράλε του ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας πραγματοποιεί αύριο (18/08) στις 7:30 το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, όπου και φιλοξενεί την Παναχαϊκή. Ματς στο οποίο, όπως ενημέρωσε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ..

Αναλυτικά η ανακοίνωση
:

«Το τελευταίο του φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, θα δώσει το Σάββατο 18 Αυγούστου στις 19:30 ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Αντίπαλος της ομάδας του Ζοσέ Ανιγκό θα είναι η Παναχαϊκή, η οποία φέτος θα κάνει προσπάθεια για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το φιλικό με την ομάδα της Αχαΐας έχει οριστεί ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ. Όι φίλαθλοι που έχουν ήδη προμηθευτεί ή ανανεώσει τα εισιτήρια διαρκείας τους για την νέα αγωνιστική περίοδο θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο με τις ήδη ενεργές τους κάρτες διαρκείας.

Η πώληση των εισιτηρίων για την φιλική αναμέτρηση θα γίνεται το Σάββατο από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 16:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Παράλληλα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Κων. Παλαιολόγου 24 & Αδραμυτίου 36, Νέα Σμύρνη) από τις 12:00 έως τις 18:00 το Σάββατο 18/08 θα γίνεται έκδοση εισιτηρίων διαρκείας καθώς επίσης κι έπειτα από αυξημένη ζήτηση, για την ημέρα εκείνη και μόνο θα γίνονται ανανεώσεις και των περσινών κατόχω
ν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x