Stoiximan Super League

Ισοπαλία-«καμπανάκι» με Πανιώνιο για τον Ιωνικό - Τραυματίστηκε ο Μαχαίρας

Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν σε φιλικό ματς οι Πανιώνιος και Ιωνικός. Προβλημάτισαν με την απόδοσή τους οι νεοφώτιστοι, με τους γηπεδούχους να αφήνουν καλές εντυπώσεις. Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Μαχαίρας.

Ισόπαλος 1-1 ήρθε το Σάββατο (28/8) ο Ιωνικός φιλοξενούμενος από τον Πανιώνιο σε φιλική αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη. Προηγήθηκαν στο 12' με τον Γροντή οι γηπεδούχοι, για να απαντήσουν στο 85' με τον Μάναλη οι «κυανόλευκοι».

Οι νεοφώτιστοι στη Super League 1 παρουσιάστηκαν νωθροί στο πρώτο μέρος, όντας κακοί τόσο σε δημιουργικό, όσο και σε ανασταλτικό επίπεδο. Αντίθετα με τον Πανιώνιο -ο οποίος προετοιμάζεται ευελπιστώντας να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στη Super League 2- που ήταν αρκετά δραστήριος. Κάτι που αξιοποίησε ανοίγοντας το σκορ στο 12' με πλασέ του Γροντή, ύστερα από σπουδαία απόκρουση σε πρώτο χρόνο από τον Αναγνωστόπουλο σε σουτ του Σταμάτη. Μάλιστα, οι Νεοσμυρνιώτες είχαν ακόμα δύο καλές στιγμές στα επόμενα λεπτά (28' και 31'), αμφότερες με τον Σταμάτη.

Η κάκιστη εικόνα του Ιωνικού οδήγησε τον τεχνικό του, Δημήτρη Σπανό, στο να προχωρήσει σε εννιά αλλαγές μόλις στο 33'. Με τους νεοεισλθόντες να μπαίνουν πιο «μπριζομένοι», κάτι που φάνηκε και στο γήπεδο. Με την ομάδα της Νίκαιας να αναθαρρεί και να δημιουργεί τις πρώτες τις καλές φάσεις στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με τους Μαχαίρα (51') και Μάναλη (52'). Εντέλει, οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση χάρη στην κεφαλιά του δεύτερου στο 85', ύστερα από τη σέντρα του Βαλεριάνου.

Να σημειωθεί ότι στο 65' αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο ο Θεοδόσης Μαχαίρας και υπάρχουν φόβοι για σοβαρή ζημιά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Σταματόπουλος (59' Κραβαρίτης), Λάμψιας (59' Διονέλλης), Κοντοές (83' Καραβίδας), Ζούλιας, Ξυγκόρος, Μπρέγκου, Σπαρτάλης (59' Τσέργας), Γροντής (88' Πάστρας), Δρίτσας (71' Καλομοίρης), Μούντριχας (71' Αργυρίου), Σταμάτης (59' Λιούμης).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος (46' Χουτεσιώτης), Μύγας (33' Ντελγκάδο), Λουάν (33' Τσιριγώτης), Σάντσεζ (33' Βαφέας), Κιάκος (33' Βαλεριάνος), Γκοτσούλιας (71' Μπάσα), Ρομαό (33' Πογοσιάν), Μπουένο (33' Ντάλσιο), Λένις (33' Μαχαίρας, 71' Μουστάκης), Καμπράλ (33' Ματσούκας), Τουράμ (33' Μάναλης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x