Stoiximan Super League

Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης: Αναζητώντας την επιστροφή στις νίκες

Ο Πανσερραϊκός στις 15:00 θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, για την 2η αγωνιστική των playouts.

Την αυλαία της 2ης αγωνιστικής των playouts ανοίγει το ματς του Πανσερραϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στις 15:00. Και οι δυο ομάδες θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς ξεκίνησαν το μίνι πρωτάθλημα με ήττες και αναζητούν την επιστροφή στα τρίποντα. Μάλιστα, είχαν κοντραριστεί ξανά στις Σέρρες προ εβδομάδων, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 2-1.

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με 3-0 και βρίσκεται στην 9η θέση με 27 βαθμούς, με το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία να μην βρίσκεται στις ομάδες που κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό. Ωστόσο, θέλουν να κάνουν μια καλή πορεία και να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται, αλλά και να ξεφύγουν από τα χαμηλά για να μην έχουν το άγχος ως το φινάλε.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νταμίλ Ντανκερλούι που ταλαιπωρείται από μια ίωση, όπως και τους Πηλέα, Παπαβασιλείου και Ανάκογλου.

Αναλυτικά η αποστολή: Χοβάν, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Στάϊκος, Σοφιανός, Ουεντραόγκο, Μούργος, Ουάρντα, Γούλερι, Διαμαντής, Τομάς, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Μορέιρα, Οικονόμου, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ.

Ο Αστέρας Τρίπολης από την άλλη, γνώρισε την ήττα από τον Βόλο με 2-0, κάνοντας μια εμφάνιση που θέλει να ξεχάσει. Ο Μίλαν Ράσταβατς στα playouts θα δοκιμάσει παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στην κανονική διάρκεια, ενώ θα χρησιμοποιήσει περισσότερο και αρκετούς νεαρούς παίκτες. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι αδιάφοροι, αφού ο Ράσταβατς αυτή την εικόνα της πρώτης αγωνιστικής δεν θα την ανεχτεί ξανά.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Ζουγλή, του Παπαδόπουλου, του Τζουκάνοβιτς, καθώς και του Χουάν Μουνάφο, ο οποίος βρίσκεται σε πρόγραμμα επανένταξης, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος. Αντίθετα, επέστρεψαν οι Γιαμπλόνσκι, Καλτσάς, Γκος.

Αναλυτικά η αποστολή: Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Τσιφτσής, Γκαρθία, Χουχούμης, Πίτσου, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς.

Πιθανές ενδεκάδες:
Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν – Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής, Πεταυράκης – Μορέιρα, Ουεντραόγκο – Τομάς, Ουάρντα, Πηλέας – Μπετανκόρ.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής - Λύρατζης, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Άλβαρες – Γιαμπλόνσκι, Σουρλής – Καλτσάς, Μπαρτόλο, Ρεγκίς – Μάντζης.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Κόλλιας, Αρμακόλας, 4ος Τσιάρας, VAR: Γκάμαρης, Σινιοράκης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x