Stoiximan Super League

Πανσερραϊκός-Βόλος: Με διαφορετικό μομέντουμ η μάχη στις Σέρρες

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Βόλο στις Σέρρες (19:30) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Πανσερραϊκός και Βόλος «μονομαχούν» στο δημοτικό γήπεδο Σερρών για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League (19:30, Nova, ραδιοφωνικά από bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και live ενημέρωση από sport-fm.gr), με τις δυο ομάδες να βρίσκονται σε διαφορετικό μομέντουμ και να ψάχνουν, η κάθε μια για τους λόγους της, το θετικό αποτέλεσμα.

Αρχικά, στο βαθμολογικό πίνακα οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση με 21 βαθμούς και στο -5 από την πρώτη εξάδα, έχοντας απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, από την άλλη όμως η κατάσταση είναι σαφώς δυσκολότερη. Το σύνολο του Άνχελ Λόπεθ είναι στη 12η θέση με 14 πόντους, μόλις στο +2 από την Κηφισιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα, που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Μετράει δυο εκτός έδρας νίκες με το ίδιο σκορ (0-2) κόντρα σε Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αν συνυπολογιστεί και η ισοπαλία με την Κηφισιά έχει τρία σερί ματς αήττητη στο πρωτάθλημα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζήση Χατζηστραβό που είναι τραυματίας, αλλά και τους διεθνείς, Ουεντραόγκο και Μασαρίποφ που είναι με το Μάλι και το Ουζμπεκιστάν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και στο Ασιατικό Κύπελλο, αντίστοιχα. Η αποστολή δεν έγινε γνωστή από τον Πανσερραϊκό.

Στην αντίπερα όχθη, ο Βόλος θέλει να βάλει τέλος σε μια αρκετά κακή περίοδο. Έχει ηττηθεί στα πέντε τελευταία του παιχνίδια, με την προηγούμενη νίκη να είναι στις 17 Δεκεμβρίου με 2-1 κόντρα στη Λαμία. Στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση η ομάδα της Μαγνησίας γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 5-1 από τον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που δεν μπόρεσε ποτέ να φανεί ανταγωνιστική, παρά τη μέτρια εικόνα των «ασπρόμαυρων».

Ο Άνχελ Λόπεθ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει και πάλι στην διάθεσή του τόσο τον Τρουιγιέ, όσο και τους Γκαρσία, Ασλανίδη και Κόμπα, που εξέτισαν τις τιμωρίες τους την περασμένη αγωνιστική. Μάλιστα, με εξαίρεση τον Τάχατο, που παραμένει τραυματίας και ως εκ τούτου «κόπηκε» από την αποστολή της ομάδας της Μαγνησίας, άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου είναι οι εξής: Κόστιτς, Κόβατς, Αλχο, Μύγας, Ράσιτς, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Κίτσος, Καραγιάννης, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Ντέλετιτς, Ασενούν, Μπερτόλιο, Κόμπα, Μωραϊτης και Γκαρσία.

Πιθανές ενδεκάδες:
Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν - Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής, Ντάνκερλουι - Στάικος, Μορέιρα - Δεληγιαννίδης Τομάς, Ουάρντα - Μπετανκόρ.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς - Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος, Λούνα, Σιέλης - Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς - Μωραΐτης.

Διαιτητής: Ανδριανός
Βοηθοί: Κωνσταντίνου, Τσολακίδης
VAR: Ζαμπάλας, Δημητριάδης
Τέταρτος: Τσετσίλας

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου ο Βόλος είχε πάρει τη νίκη με 1-0 επί του Πανσερραϊκού με την εκτέλεση πέναλτι του Μωραΐτη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x