Stoiximan Super League

Πανσερραϊκός-Λαμία: Αμφίρροπη μάχη στον «λάκκο των λεόντων»

Πανσερραϊκός και Λαμία κοντράρονται απόψε (20:00) στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Πανσερραϊκός και Λαμία κοντράρονται στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, στη δεύτερη χρονικά αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, η οποία είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:00!

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε Live την εξέλιξή της και από το sport-fm.gr!

Παρότι δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα την πρώτη του νίκη, ο Πανσερραϊκός έχει παρουσιάσει αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, δίνοντας δικαίωμα στους φίλους τους να αισιοδοξούν. Στην 11η θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς, έχει ηττηθεί μόνο στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», ενώ στη συνέχεια έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, ενώ ακολούθησε το 1-1 με τον Παναιτωλικό, πριν το εντυπωσιακό 4-4 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Κηφισιά. Απόψε θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στην έδρα του για τη φετινή σεζόν.



Στην αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας βρέθηκε να προηγείται με 3-0 στο 22’, αλλά έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 44’ λόγω αποβολής του Χάγεκ και δέχθηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις για το τελικό 4-4 και αρκέστηκε στον έναν βαθμό. Στα αγωνιστικά, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει διαθέσιμους τους Στίνα, Γούλερι, Κολομπίνο, Χάγιεκ, Καρασαλίδης, Οικονόμου, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου και Ανάκογλου.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Μπεργκστρεμ, Πηλέας, Τσαγκαλίδης, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Μορέιρα, Σοφιανός, Τομάς, Μούργος, Χατζηστραβός, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Μπαϊροβιτς.

Από την άλλη, η Λαμία έρχεται από το εντός έδρας ισόπαλο 2-2 κόντρα στον ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά βρήκε ισάριθμες «απαντήσεις» με το γκολ του Τσιλούλη και το αυτογκόλ του Καρώ, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2. Μοναδική της νίκη στις 4 πρώτες αγωνιστικές αυτή με 1-0 κόντρα στον Άρη, της οποίας είχε προηγηθεί η ισοπαλία (2-2) με τον Βόλο και ακολούθησε η ναριά ήττα με 4-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.



Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νάγκι, Τζανδάρη, Λέικ, Τσούκαλου, καθώς και του Σαραμαντά, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και πιθανότατα θα χάσει ολόκληρο το υπόλοιπο της σεζόν. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν τόσο ο ανέτοιμος Κυριάκος Παπαδόπουλος, όσο και ο νεοαποκτηθής Σίντκλεϊ.

Η αποστολή της Λαμίας: Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σαντάνα, Παύλοβετς, Στάνκο, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Τσιλούλης, Μούλα, Λόνγκο, Καρλίτος, Τσιλιανίδης, Τόσιτς, Ακούνια.

Πιθανές ενδεκάδες:

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννιδης, Μπέργκστρομ, Γκοτζαμανίδης, Πατευράκης, Ουεντραόγκο, Στάικος, Μούργος, Τόμας, Πηλέας, Άλεξιτς

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Πάβλοβετς, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σιμόν, Λόνγκο, Σλίβκα, Νούνιες, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιλούλης, Καρλίτος

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος
Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου, Παντελής Σπυρόπουλος
Τέταρτος: Φώτης Πολυχρόνης
VAR: Χρήστος Βεργέτης
AVAR: Θεόφυλος Μωυσιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x