Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Πάνω από 8 εκατ. ευρώ θέλει ο Ολυμπιακός για Μασούρα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Πάνω από 8 εκατ. ευρώ αξιώνει ο Ολυμπιακός για την παραχώρηση του Γιώργου Μασούρα, όπως τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και ανέλυσε τα δεδομένα στα μεταγραφικά των Πειραιωτών.

«Πάνω από 100 ονόματα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής και είναι ακόμα Μάιος. Φανταστείτε, όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας, πόσα ακόμα ονόματα θα φτάσουν. Όλα αυτά τα ονόματα έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό, ή έχει κάνει κίνηση ο ίδιος όπως για παράδειγμα ο Σαμπιά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ .

«Στρέφεται στη Γαλλία, αφού την ξέρει καλά και έχει δικαιωθεί με αρκετές μεταγραφές τα προηγούμενα χρόνια. Στην Πορτογαλία έγραψαν ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Ντιόγο Γκονσάλβες, όμως δεν μου προκύπτει κάτι τέτοιο. Για τον Σαμπιά, για παράδειγμα, είναι περισσότερο ότι τον κοιτάει ο Ολυμπιακός, παρά ότι έχει προταθεί από μάνατζερ. Είναι ένας παίκτης κοντά στα θέλω του Ολυμπιακού, αφού είναι μπακ-χαφ. Δεν είναι ο παίκτης που θα δει την άσπρη γραμμή και θα φρενάρει. Είναι απειλητικός για την αντίπαλη άμυνα», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά των πρωταθλητών, υπογράμμισε: «Μπακ-εξτρέμ είναι σίγουρα, περιμένουμε τις εξελίξεις στο θέμα του Ελ Αραμπί και μετά θα γίνουν οι επόμενες κινήσεις. Πριν γιορτάσουμε για το Ευρωμπάσκετ (στις 14/6), νομίζω ότι θα έχουμε απαντήσεις… Έχει πάει διακοπές, υπάρχουν όμως τα κινητά και ένας μάνατζερ που μπορεί να αναλάβει τις επαφές. Είχε άλλωστε και την κουβέντα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αν δεν απαντήσει άμεσα, δεν θα περιμένουν για πολύ και να πάει στην Ευρώπη χωρίς να έχει τον βασικό του φορ».

Σχετικά με τα ρεπορτάζ για τον Μασούρα και την Τραμπζονσπόρ, τόνισε «πως η δική μου πληροφόρηση είναι πως είναι πάνω από 8 εκατ. ευρώ, που γράφουν στην Ιταλία και αλλού. Αν μία ομάδα θέλει να τον αποκτήσει δεν θα του δώσει το ελεύθερο ο Ολυμπιακός, επειδή δεν ήταν καλός στο β’ μισό της σεζόν. Στον Ολυμπιακό τον έχουν σε εκτίμηση τον Μασούρα και αν μία ομάδα θέλει να τον αποκτήσει δεν θα τον αποκτήσει με… πενταροδεκάρες».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x