Stoiximan Super League

ΠΑΟ… όπως πρέπει

Στο Κύπελλο καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την πρόκριση. Κι αύριο που επιστρέφουν και όλα τα «όπλα» του, ο Παναθηναϊκός θέλει να ‘ναι επίσης… όπως πρέπει απέναντι στην Καλλονή.

Χωρίς αγωνιστικούς «πονοκεφάλους» να τον ταλαιπωρούν μπορεί να σχεδιάσει ο Γιάννης Αναστασίου την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες στη Σούπερ Λίγκα.

Όπως επιβεβαίωσε και η τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, ο τεχνικός των «πράσινων» δεν θα ‘χει άλλες απουσίες στο αυριανό παιχνίδι με την Καλλονή (19:30) πέρα απ’ τις γνωστές του τιμωρημένου Λαγού και των Μπαϊράμι και Ρισβάνη (που ακολούθησαν ατομικό και πάλι).

Μετά το σημερινό πρόγραμμα λοιπόν (που περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας, τελειώματα και δίτερμα) ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από τους εξής: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Μαρινάκη, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Νάνο, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Ντίνα, Κλωναρίδη, Καρέλη, Αποστολόπουλο και Μπεργκ.

Όσο για την ενδεκάδα, δεν είναι σίγουρο αν θα παραταχθεί με 4-4-2 ή με 4-3-3, αλλά θεωρείται δεδομένο πως θα επιστρέψουν σ’ αυτήν οι Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Νάνο και Μπεργκ.

Κατά τ’ άλλα, τη θέση του Λαγού στα χαφ θα πάρει πιθανότατα ο Μέντες, ενώ η διάταξη που θα επιλεχθεί θα κρίνει και το ποιος εκ των Κλωναρίδη και Καρέλη θ’ αποτελέσει τον παρτενέρ του Σουηδού στην επίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x