Stoiximan Super League

Ρήτρα εμπιστευτικότητας και… παράδοση

Την Δευτέρα αναμένεται να παραδοθεί ο πλήρης φάκελος με τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αφού θα έχει υπογραφεί πρώτα ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την παράδοση του πλήρους φακέλου με τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οι επαφές των νομικών εκπροσώπων των δύο πλευρών είναι συνεχείς και το Σάββατο είχαν νέα επικοινωνία για το θέμα. Μάλιστα, μετά από πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου, στην οποία συμφώνησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα υπογραφεί ρήτρα εμπιστευτικότητας ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε να μην υπάρχουν διαρροές.

Αυτό πιθανότατα να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες, ώστε την προσεχή Δευτέρα (09/12) να παραδοθεί ο πλήρης φάκελος των οικονομικών δεδομένων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον νομικό σύμβουλο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Το επόμενο βήμα θα είναι η εξονυχιστική μελέτη όλων των στοιχείων και δεδομένων από την πλευρά Γιαννακόπουλου και του ξένου «συμπαίκτη» του, που ενδιαφέρεται να μπει στην «πράσινη» ΠΑΕ και ανάλογα με τα… νούμερα, θα υπάρξει η τελική απόφαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x