Stoiximan Super League

Αγωνία για Σίντκλεϊ και Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ

Τον Σίντκλεϊ Φερέιρα και τον Αντρέ Βιεϊρίνια φαίνεται πως περιμένειο ο Ραζβάν Λουτσέσκου για να καταστρώσει τα πλάνα του για τα άκρα της άμυνας του ΠΑΟΚ, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στο Περιστέρι.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, έχουν στρέψει άπαντες την προσοχή τους στον ΠΑΟΚ.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοίμασε με τους συνεργάτες του ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, ώστε όλοι οι παίκτες να ανεβάσουν στροφές για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους».

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα προβλήματα για τον Ρουμάνο προπονητή, ο οποίος είδε τον Σίντκλεϊ Φερέιρα να κάνει μέρος της προπόνησης και να συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Αλεξάντρου Μιτρίτσα προπονήθηκαν μόνοι τους.

Από την πλευρά του, ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε ειδικό πρόγραμμα, όπως και ο Νέλσον Ολιβέιρα που δίνει τη δική του μάχη για να επιστρέψει στη δράση.

Η συμμετοχή, όμως, του Σίντκλεϊ και του Βιεϊρίνια για το επόμενο ματς του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι είναι αμφίβολη και θα κριθεί στις επόμενες προπονήσεις, αφού κληθούν και οι δύο να δοκιμάσουν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμό.

Αν οι δύο παίκτες, δεν τα καταφέρουν, τότε τις θέσεις τους θα πάρουν ο Ροντρίγκο και ο Τέιλορ, όπως συνέβη στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x