Stoiximan Super League

Φιλική τεσσάρα με ανατροπή για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 4-1 της Αλ Τααβόν σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα.

Μία μέρα πριν το φιλικό με τη Βέστερλο, ο ΠΑΟΚ νίκησε με το επιβλητικό 4-1 την Αλ Τααβόν σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα επί ολλανδικού εδάφους.

Οι Σαουδάραβες ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Μεντράν, με τους Θεσσαλονικείς να ανεβάζουν σταδιακά την απόδοσή τους και να δημιούργησαν τις πρώτες τους ευκαιρίες μετά το 20’, προτού φτάσουν εντέλει στην ισοφάριση με κοντινή προσπάθεια του Τζίμα στο 33ο λεπτό.

Το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με την ανατροπή να έρχεται στο 56’. Σκόρερ ο Μουργκ, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αλ Τααβόν με υπέροχο πλασέ έξω από την περιοχή.

Το τρίτο τέρμα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» σημειώθηκε στο 68’ με εκτέλεση φάουλ του Βρακά που βρήκε σε σώμα παίκτη, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε τέσσερα λεπτά αργότερα με κοντινή προσπάθεια του ίδιου παίκτη.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Ζ. Ζίβκοβιτς (60' Ταλιχμανίδης), Μπάμπα (70' Λύρατζης), Νάσμπεργκ (60' Παναγιώτου), Κουλιεράκης, Τσαούσης (60' Βιεϊρίνια), Γιαξής, Βρακάς, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο (60' Κανίς) Τζίμας (45' Γκορντεζιάνι)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x