Stoiximan Super League

Η κριτική του Άρη: Ακίνδυνος επιθετικά

Διαβάστε την κριτική του Άρη για το ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε τεράστια προβλήματα στη δημιουργία απειλητικών φάσεων.

Ακόμη μία αγωνιστική δίχως νίκη για τον Άρη, που μετά το 2-0 από τον ΠΑΟΚ έμπλεξε αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη.

Αυτό που θα έπρεπε να ανησυχήσει ακόμη περισσότερο τους «κίτρινους» ήταν η κάκιστη επιθετική λειτουργία, που επέτρεψε στον Πασχαλάκη να έχει ένα ήσυχο μεσημέρι.

Αναλυτικά η κριτική του Άρη:

Κουέστα (6): Δεν φέρει ευθύνη στα δύο γκολ που δέχτηκε ο Ισπανός, που κατά τ’ άλλα ήταν σταθερός, δίχως να χρειαστεί να επέμβει σε πολλές περιπτώσεις.

Ροζ (5): Λίγα πράγματα! Σε ένα απόγευμα που δεν ήταν και από τα δυσκολότερα στην καριέρα του στον Άρη, δεν ήταν ιδιαίτερα αξιόπιστος στα μετόπισθεν.

Μπεναλουάν (5): Πολλά νεύρα από τον έμπειρο αμυντικό, που έχει κάνει και καλύτερα ματς στην καριέρα του. Από νωρίς με κίτρινη κάρτα, φλέρταρε σε αρκετά σημεία και με τη δεύτερη.

Ιωάννου (4): Κακό παιχνίδι έκανε ο Κύπριος αμυντικός, που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και ίσως θα έπρεπε να έχει αντικατασταθεί νωρίτερα.

Σάσα (5): Ο Βραζιλιάνος είχε καλό ματς μέχρι που δεν υπολόγισε σωστά και πάτησε τον Κρμέντσικ, με αποτέλεσμα να έρθει το πέναλτι που επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να ξεκλειδώσει το ματς και να ανοίξει ο δρόμος για τη νίκη.

Ματίγια (6): Έδωσε μπόλικες μάχες στον χώρο του κέντρου και ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες της ομάδας του, χωρίς ωστόσο να κάνει τη διαφορά.

Σούντγκρεν (6): Καλό ματς που όμως δεν έφτασε στην ομάδα του από τον Σουηδό δίχως πάντως να συμβάλλει επιθετικά.

Γκάνεα (6): Σταθερός ως συνήθως ο Ρουμάνος, αρκετά δραστήριος στα άκρα, αλλά δεν βοήθησε μπροστά, όπως και ο Σούντγκρεν.

Γκαρσία (5): Μέτριο ματς από τον Αργεντινό, που χάθηκε στη συνολική, επιθετική μετριότητα της ομάδας του.

Γκάμα (5): Ο Πορτογάλος ήταν ακίνδυνος επιθετικά, ενώ άθελά του προκάλεσε τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια. Έχασε δε την μπάλα στη φάση του 2-0.

Σίλβα (5): Φαίνεται πως του ταιριάζει καλύτερα να περνά ως αλλαγή στο ματς. Λίγα πράγματα, δικαίως αντικαταστάθηκε.

Μάνος (5): Μπήκε προκειμένου να δώσει πνοή στην επίθεση του Άρη, είχε ένα απειλητικό σουτ που έβγαλε ο Πασχαλάκης και... αυτό ήταν.

Μαντσίνι (4): Δεν δικαίωσε τον προπονητή του για την επιλογή να τον περάσει στο ματς στο δεύτερο μέρος, μέτριος επιθετικά, δεν βοήθησε να γίνει πιο απειλητική η ομάδα του.

Μπερτόγλιο (-): Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Μπρούνο (-): Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Μήτρογλου(-): Μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Άκης Μάντζιος: Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε για πρώτη φορά σχήμα με τρεις στην άμυνα και δίχως «καθαρόαιμο» επιθετικό όμως δεν δικαιώθηκε. Μπορεί η ομάδα του να μην αντιμετώπισε πολύ μεγάλα θέματα αμυντικά, όμως στην επίθεση ήταν εντελώς ακίνδυνη και είχε τεράστια δυσκολία στο να δημιουργήσει φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x