Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: Ψάχνοντας τη συνέχεια στο απόλυτο…

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στην τούμπα για την 2η αγωνιστική της Super League.

Ψάχνοντας το σερί στην Τούμπα… Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη (21:45, Novasports, www.sportfm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6), με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει το 2/2 στην Super League, με το ματς, πάντως, να έχει φαβορί και αουτσάιντερ.

Αν μη τι άλλο, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και ως γηπεδούχος, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να προέρχεται από το 1-0 επί του Παναιτωλικού (ξανά εντός έδρας) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αυτή η νίκη έδωσε ηρεμία στο ξεκίνημα στους Θεσσαλονικείς, που προετοιμάστηκαν κατάλληλα για το σημερινό ματς όλη την εβδομάδα. Στόχος αν μη τι άλλο το 2/2 ώστε να πάνε με το απόλυτο στο ντέρμπι της πόλης με τον Άρη την επόμενη αγωνιστική. Nάσμπεργκ, Λύρατζης και Μιχαηλίδης παραμένουν εκτός, αλλά επιστρέφουν οι Αντρίγια Ζίφκοβιτς και Ράφα Σοάρες.

Από την άλλη μεριά, ο Ατρόμητος είναι το αουτσάιντερ αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ, είτε στο Περιστέρι είτε στη Θεσσαλονίκη και θέλει να κάνει τη ζημιά. Η ομάδα του Κρις Κόλμαν προέρχεται από τη νίκη-ανατροπή επί του ΟΦΗ με 3-1, δείχνοντας καλό πρόσωπο ανά διαστήματα, αλλά χρειάζεται δουλειά. Οι Περιστεριώτες, μάλιστα, έκλεισαν τον Ισλανδό χαφ, Φρίντγιονσον, ο οποίος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για τις υπογραφές και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα. Ο Κόλμαν δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς μόνο τον Αθανασίου!

Πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ:
Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ζίφκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ, Τόμας.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Μεϊντάρας (Αχαΐας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
4ος: Μαλουτάς (Ημαθίας)
VAR: Μανούχος (Αργολίδας), AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x