Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολη περίοδος για τον ΠΑΟΚ, χρειάζεται προσοχή ο Ατρόμητος»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στο αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, ο οποίος δείχνει πιο επικίνδυνος από τον Παναιτωλικό που αντιμετώπισε η ομάδα του Λουτσέσκου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τη δεδομένη στιγμή, αυτή την περίοδο, είναι πολύ πιεσμένος. Έχει δημιουργήσει κάτι καινούργιο. Έχει στον κορμό του νεοαποκτηθέντες και νεαρούς παίκτες, και μέσα από τα αποτελέσματα θέλει να πάρει αυτοπεποίθηση για να αρχίσει να παίζει καλύτερα όπως θέλει ο Λουτσέσκου», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είναι και πιο εύστοχος, αλλά είναι και θέμα ποιότητας που η αλήθεια είναι πως υστερεί. Σήμερα σε σχέση με το πρώτο ματς πως ο Ατρόμητος φαίνεται πως θα είναι πιο δύσκολος. Ο ΠΑΟΚ δεν εγγυάται πως θα πάρει το αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Ο Τόμας δεν μπορεί μόνος του, χρειάζεται βοήθεια από τους μεσοεπιθετικούς. Το γεγονός πως ο Λουτσέσκου επιλέγει τον Τόμας αντί του Ολιβέιρα, δείχνει ότι του κάνει καλύτερα τη δουλειά. Ακόμα και σε φάση άμυνας, είναι καλός και βοηθάει περισσότερο. Αν ήταν καλά ο Ολιβέιρα, που δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό του, θα έπαιζε εκείνος. Δεν είναι ο ίδιος όπως πέρσι και αυτό περιμένουν όλοι».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x