Stoiximan Super League

«Βλέπει» Αντράζ Σπόραρ ο ΠΑΟΚ

Ο Σλοβένος επιθετικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Αντράζ Σπόραρ, είναι μία από τις επιλογές του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επίθεσης.

Υποχρεωμένος να κινηθεί για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, από τη στιγμή που ο Μίχαελ Κρμνέντσικ φαίνεται πως θα επιστρέψει στην Τσεχία και υπάρχει το ενδεχόμενο να «σκάσει» πρόταση για τον Κάρολ Σφιντέρσκι που είναι με την Πολωνία στο Euro 2020, είναι ο ΠΑΟΚ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξετάζει την περίπτωση του Αντράζ Σπόραρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Σλοβένος επιθετικός ανήκει στην πορτογαλική ομάδα, όμως την περσινή σεζόν δεν πανηγύρισε το πρωτάθλημα με τα «λιοντάρια», αφού τον Ιανουάριο είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην Μπράγκα (στην οποία είχε 41 εμφανίσεις με 7 γκολ και 6 ασίστ).

Ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά η Μπράγκα διατηρεί όψιόν αγοράς που δεν δείχνει διατεθειμένη να ενεργοποιήσει για την απόκτησή του.

Ο Αντράζ Σπόραρ φαίνεται πως είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει η πιθανότητα δανεισμού του στους Θεσσαλονικείς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x