Stoiximan Super League

Goal: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πληρώσει την Τσέλσι για τον Μπάμπα»

Δημοσίευμα της γνωστής ιστοσελίδας Goal.com αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ αν και προσπάθησε να αποκτήσει τον Μπάμπα δεν μπόρεσε να το καταφέρει καθώς οικονομικά ήταν αρκετά υψηλά τα δεδομένα.

Άλλο παίκτη για να καλύψει το κενό στο ένα άκρο της άμυνας θα πρέπει να αναζητήσει ο ΠΑΟΚ καθώς ο Ραχμάν Μπάμπα αρκετά δύσκολα θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας, goal.com, στο οποίο αναλύεται το πως έχει η κατάσταση στο ρόστερ της Τσέλσι, η ελληνική ομάδα προσπάθησε να αποκτήσει τον Γκανέζο μπακ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο λόγος; Το ποσό το οποίο φέρεται να ζήτησαν οι «μπλε» ήταν τόσο μεγάλο που ο Δικέφαλος του Βορρά δεν μπόρεσε να το καλύψουν.

«Οι ‘’μπλε’’ αναμένεται να είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν όλους τους δανεικούς και θα δουν τον Μπάμπα Ραχμάν να επιστρέφει από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να πληρώσει για να τον αποκτήσει μόνιμα. Πιθανότερο είναι ότι θα κυνηγήσει μια μεταγραφή σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, έχοντας αποδείξει ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση κατά τη θητεία του στην Ελλάδα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x