Stoiximan Super League

Ζίβκοβιτς-Κρμέντσικ: Σιωπή για το μέλλον τους

Για το μέλλον τους απέφυγαν να μιλήσουν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Μίχαελ Κρμέντσικ, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Μίχαελ Κρμέντσικ ήταν οι πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τον οποίο κατέκτησαν οι Θεσσαλονικείς το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μίλησαν στην εφημερίδα «Live Sport», αλλά απέφυγαν να αναφερθούν στο μέλλον τους στην ομάδα.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό το γνωρίζαμε από την αρχή. Είμαστε επαγγελματίες και ξέραμε ότι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος, να μην παρασυρθούμε από ό,τι κι αν γινόταν κατά τη διάρκεια του ματς. Χάσαμε ευκαιρίες, είδατε τι έγινε, συνεχίσαμε όμως να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και σκοράραμε», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος εξτρέμ και σε ό,τι αφορά το μέλλον του, είπε: «Δεν είναι η στιγμή να μιλήσω για αυτό. Είναι σημαντικό ότι πήραμε το Κύπελλο, το πιστέψαμε και το κατακτήσαμε».

Από την πλευρά του, ο Τσέχος επιθετικός τόνισε: «Τρελάθηκα όταν έχασα τις δύο ευκαιρίες! Αλλά στην τρίτη μου φάση στο ματς πέτυχα το γκολ και πιστεύω ότι έκανα χαρούμενους όλους μέσα στην ομάδα. Ήταν ένα γκολ αφιερωμένο στους φιλάθλους της ομάδας, που σίγουρα το χάρηκαν και το χάρηκα πολύ και εγώ».

Ωστόσο, για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Αυτή η υπόθεση αφορά περισσότερο τον μάνατζέρ μου. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί. Είχα πει ότι θα γυρίσω με το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Έτσι και έγινε, το Κύπελλο ήρθε στη Θεσσαλονίκη και δεν έμεινε στην Αθήνα. Αφιερώνω την κατάκτηση του τίτλου στους φιλάθλους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x