Stoiximan Super League

«Τα βρήκε με Αλ Χιλάλ για Τζιοβίνκο ο ΠΑΟΚ»

To αραβικό «Sky Sports» υποστηρίζει πως ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Χιλάλ για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο.

Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο! Ο πολύπειρος Ιταλός μεσοεπιθετικός φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τον «δικέφαλο του βορρά» αφού το αραβικό «Sky Sports» μεταδίδει πως ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με την Αλ Χιλάλ για να εξαγοράσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του Τζιοβίνκο.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που φαίνεται πως συγχέεται λόγω της θετικής έκβασης που παίρνει η απόκτηση του Ματέους Περέιρα από την Αλ Χιλάλ, η οποία θα καταβάλει στη Γουέστ Μπρομ ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον 25χρονο Βραζιλιάνο χαφ!

Η Αλ Χιλάλ έψαχνε τον αντικαταστάτη του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, είχε κυκλώσει εξ αρχής το όνομα του Περέιρα και όλα δείχνουν πως προχωράει την απόκτησή του! Κάπως έτσι, ανοίγει ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ ώστε να κάνει δικό του τον 34χρονο Ιταλό, ο οποίος εφόσον ντυθεί στα ασπρόμαυρα θα καλύψει το κενό που έχει αφήσει εδώ και έναν χρόνο ο Δημήτρης Πέλκας στη θέση του μεσοεπιθετικού, ενώ μπορεί να προσφέρει και στα πλάγια της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζιοβίνκο έχει σχεδόν μισό χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ, μέχρι το φινάλε του έτους.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x