Stoiximan Super League

Φουλάρει για επιπλέον μεταγραφές πριν την προετοιμασία ο ΠΑΟΚ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ ήδη να έχει κάνει δύο μεταγραφές και να είναι κοντά σε δύο ακόμα, όμως από ότι φαίνεται Μπότο και Λουτσέσκου θέλουν να κλείσουν το ρόστερ όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Με τους Κουλιάτα και Νάσμπεργκ να έχουν υπογράψει και να θεωρούνται παίκτες του ΠΑΟΚ, οι «ασπρόμαυροι» αν και σε γενικές γραμμές κρατούν χαμηλό προφίλ στα θέματά τους, έχουν... δρόμο μπροστά τους. Εκτός από τους Σοάρες και Ρικάρντο που είναι και αυτοί μια ανάσα, Μπότο και Λουτσέσκου βλέπουν πολλούς παίκτες ακόμα!

Συγκεκριμένα, ο «δικέφαλος του βορρά» για αργότερα θα αφήσει δύο κινήσεις (επιτελικό μέσο και σέντερ φορ), ενώ τώρα και μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία, σε περίπου 25 μέρες, θέλει να προσθέσει άλλους τέσσερις στο ρόστερ του. Πρόκειται για ένα (ίσως και δύο) στόπερ, ένα τερματοφύλακα και φυσικά δύο εξτρέμ.

Στο κομμάτι κάτω από τα δοκάρια πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς περιμένει την απάντηση του ΠΑΟΚ για το μέλλον του, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Αν φύγει ο Σέρβος, τότε οι Θεσσαλονικείς πιθανότατα θα προχωρήσουν σε μια έξτρα προσθήκη σε αυτή τη θέση, εκτός του Κοτάρσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x