Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Έξτρα κίνηση του ΠΑΟΚ ο Ρικάρντο – Δύσκολα συνδυάζονται πολλοί στόχοι»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι η απόκτηση του Αντρέ Ρικάρντο είναι ανεξάρτητη με τις μεταγραφές και εξήγησε τις δυσκολίες να συνδυαστούν πολλοί στόχοι για τον ΠΑΟΚ.

Ανεξάρτητη με τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ είναι αυτή του Αντρέ Ρικάρντο όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, που επισήμανε και τις δυσκολίες να συνδυαστούν πολλά διαφορετικά πράγματα.

«Το πως θα τεθεί ο στόχος στον ΠΑΟΚ πραγματικά έχει ενδιαφέρον. Και ανανέωση και πρωταθλητισμό και να δώσω υπεραξία και να έχω έσοδα, εύκολα το λες αλλά δύσκολα γίνεται. Υπάρχει διάθεση να ανανεωθεί το ρόστερ. Ο Ρικάρντο είναι σπουδαίο ταλέντο, με πολύ καλή κατάρτιση, τον έκλεισε τον χειμώνα ο ΠΑΟΚ. Είναι ανεξάρτητος από τις άλλες κινήσεις που θα γίνουν, έτσι λένε. Το σκεπτικό ήταν ότι έρχεται για την Β’ ομάδα, με την προοπτική ότι μπορεί να ανέβει. θα ξεκινήσουν κι άλλοι νεαροί προετοιμασία, όπως ο Τσαούσης. Ο Κουαλιάτα είναι μια παρόμοια περίπτωση αν και πιο «έμπειρος». Θα δούμε πως θα οριοθετήσουν τους στόχους και να θα μιλήσουν για βάθος τριετίας», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ο Σοάρες έχει συμφωνήσει για τρία χρόνια, θα είναι ο βασικός αριστερός μπακ του «δικέφαλου του Βορρά» και σε συνδυασμό με την παραμονή του Βιεϊρίνια κλείνει η συγκεκριμένη θέση.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου ανέφερε πως, αν δεν ανανεώσει ο Κρέσπο, ο ΠΑΟΚ θέλει στόπερ, αν δεν μείνει ο Σβαμπ πρέπει να πάρει χαφ και κάπως έτσι κινούνται στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x