Stoiximan Super League

Φουλάρει για τρεις μεταγραφές ο Μπότο στον ΠΑΟΚ

Η απόκτηση δύο εξτρέμ και ενός στόπερ είναι οι άμεσες προτεραιότητες που έχουν θέσει στον ΠΑΟΚ, με τον Ζοσέ Μπότο να τρέχει να φέρει εις πέρας την αποστολή μέχρι η ομάδα να φύγει για Ολλανδία.

Σε μία εβδομάδα είναι προγραμματισμένο ο ΠΑΟΚ να αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ήδη οι Θεσσαλονικείς έχουν αποκτήσει τους Ράφα Σοάρες, Ιβάν Νέσμπεργκ, Αντρέ Ρικάρντο και Νικολάς Κουαλιάτα, οι οποίοι αποτελούν τις πρώτες κινήσεις των «ασπρόμαυρων» στο μεταγραφικό παζάρι.

Πλέον ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και δύο ακραίων, οι οποίοι αποτελούν τις άμεσες προτεραιότητες του Ζοσέ Μπότο που ασχολείται με το συγκεκριμένο κομμάτι.

Στόχος του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή είναι μέχρι την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ να ταξιδέψει για την Ολλανδία με το 90% του ρόστερ της νέας σεζόν, αφήνοντας μία-δύο προσθήκες στη συνέχεια, κυρίως για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Στην ατζέντα, πάντως, του Μπότο μπαίνουν και Έλληνες παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στην ελληνοποίηση του ρόστερ, όπως ο Γιάννης Κάργας για τον οποίο συμφώνησαν οι Θεσσαλονικείς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να καλύψει τη θέση στο κέντρο της άμυνας.

Η συγκεκριμένη περίπτωση προέκυψε μετά από έρευνα που έκανε ο Μπότο στο ελληνικό πρωτάθλημα, με περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται κατά κύριο λόγο στην πρώτη κατηγορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x