Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Θα κινηθεί για άλλους δύο στόπερ, πέρα από Κάργα, ο ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Το παρασκήνιο της υπόθεσης του Γιάννη Κάργα που είναι μια… ανάσα από τον ΠΑΟΚ ανέλυσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στη συνέχεια υπογράμμισε πως οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν για άλλους δύο κεντρικούς αμυντικούς, πέρα από τον Έλληνα άσο του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Είναι κοντά (για τον Κάργα). Είναι μία επιλογή που δεν ήταν στο αρχικό πλάνο, όμως οι εξελίξεις τον οδηγούν στον Έλληνα στόπερ που διακρίθηκε τα προηγούμενα χρόνια με την πολύ καλή ομάδα του ΠΑΣ. Κάποιες περιπτώσεις δεν προχώρησαν όσο γρήγορα θα ήθελε ο Μπότο. Από την άλλη, έχει ανοίξει ένα θέμα για Έλληνες παίκτες στο ρόστερ, αλλά και για πρακτικούς και για τη δομή του ρόστερ, δηλαδή να υπάρχουν και Έλληνες που έχουν τη δική τους παρουσία στην καθημερινότητα ενός τέτοιου συνόλου», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχασε τον Λημνιό, που ήταν βασικό στόχος, άρχισε να το βλέπει διαφορετικά με τους Έλληνας και έτσι στράφηκε στον Κάργα. Συζήτησε με τον ΠΑΣ και τον παίκτη, είναι υπό έλεγχο, και είναι θέμα χρόνου πότε θα την ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ στα στόπερ έχει πολλές αλλαγές. Αν είχε αύριο αγώνα, θα έπαιζε ο Ίνγκασον και ο Μιχάι, αλλά και ο Μιχάι υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι ετοιμάζεται για μεταγραφή και θα φύγει. Παράλληλα, είναι τραυματίας και ο Μιχαηλίδης», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Εκτός του Κάργα, θα χρειαστεί να πάρει άλλα δύο στόπερ, με τον Νάσμπεργκ που μένει ελεύθερος τέλη Ιουλίου. Έχουν γίνει προσπάθειες να τον αφήσουν ελεύθερο, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Ο Κοτάρσκι είναι συμφωνημένος και θα ενσωματωθεί στην Ολλανδία. Αλλά έχουμε μεγάλες αλλαγές στα μετόπισθεν στον ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x