Stoiximan Super League

Μέσα ο Κεντζιόρα, έξω ο Τάισον για Ολυμπιακό!

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το αυριανό (5/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή, που περιλαμβάνει τον Τόμας Κεντζιόρα, όχι όμως και τον Τάισον!

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (5/2, 20:30, NovaSports Prime), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή του «δικεφάλου του βορρά».

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τάισον που ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής, καθώς και στους Τόμας Μουργκ και Ομάρ Ελ Καντουρί που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, στους Λευτέρη Λύρατζη και Γιάσμιν Κούρτιτς που έκαναν ειδικό πρόγραμμα και τον Αντρέ Βιεϊρίνια που έκανε θεραπεία.

Αντίθετα, εντός αποστολής θα είναι για πρώτη φορά ο νεοφερμένος Τόμας Κεντζιόρα, και μένει να φανεί αν θα κάνει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Κεντζιόρα, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x