Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Οι αναγκαίες σαρωτικές αλλαγές και ο «καυτός» μεταγραφικός σχεδιασμός

Τις επόμενες κινήσεις του για τη νέα σεζόν με φόντο την επαναφορά στους τίτλους και την είσοδο στους ομίλους του Europa Conference League κοιτούν πλέον στον ΠΑΟΚ.

Mε τον χειρότερο τρόπο ολοκλήρωσε την σεζόν ο ΠΑΟΚ μετά και την απώλεια του Κυπέλλου με τους ανθρώπους του «δικεφάλου του βορρά» να μπαίνουν πλέον σε πρόγραμμα ανασύνταξης και περισυλλογής.

Οι άνθρωποι της ομάδας ξεκινούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει το «παρών» στη σύσκεψη ώστε να έχει τον πρώτο λόγο στις κινήσεις που απαιτούνται προκειμένου το ρόστερ να διαμορφωθεί έτσι ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα αναχωρήσει για την πατρίδα του ώστε να συνομιλήσει με τη διοίκηση ωστόσο δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του καθώς το συμβόλαιο του έχει ισχύ μέχρι το 2024 και έτσι θα είναι κανονικά στο πρώτο ραντεβού της νέας σεζόν στα τέλη Ιουνίου.

Αναφορικά με τις μεταγραφές, όπως όλα δείχνουν υπάρχουν εκκρεμότητες αναφορικά με τις ανανεώσεις συμβολαίων, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκονται και οι αποχωρήσεις. Πιθανότατα θα αποκτηθούν έξι με επτά ποδοσφαιριστές, με ισάριθμους να αναχωρούν, ενώ αρκετή βάση θα δοθεί στην τόνωση της ποιότητας με παίκτες που κουβαλούν δυναμική και προσωπικότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x