Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Υπάρχει πίεση χρόνου πλέον στον ΠΑΟΚ – Αυτές είναι οι μεταγραφικές προτεραιότητες»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στο δύσκολο καλοκαίρι που περιμένει τον ΠΑΟΚ από κάθε άποψη και τόνισε ότι βασικός στόχος είναι να έρθουν σέντερ φορ, μπακ, χαφ και μεσοεπιθετικός.

Τις δυσκολίες που δημιούργησε στον ΠΑΟΚ η απώλεια του Κυπέλλου αλλά και τις μεταγραφικές προτεραιότητες του ενόψει καλοκαιριού, κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Δύσκολο καλοκαίρι, το κλίμα δεν είναι καλό στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει μια πίεση πλέον, έχασε χρόνο και για προετοιμασία και για μεταγραφές και για όλα. Αυτό που περιμένουμε είναι μια ακόμα μεταγραφική σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους. Έχουν μπει σε μια σειρά οι ανάγκες, το έχουν αντιληφθεί οι υπεύθυνοι, ήδη για δύο-τρεις παίκτες έχει δώσει έγκριση ο προπονητής. Θυμίζω ότι για κάθε περίπτωση πρέπει να κάνουν θετική εισήγηση και ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής στον ιδιοκτήτη για να προχωρήσει η μεταγραφή. Οι προτεραιότητες είναι ένας παίκτης στα φορ, ένας χαφ, ένας μπακ και ένας μεσοεπιθετικός», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι επικείμενες αποχωρήσεις των Ελ Καντουρί-Μπίσεσβαρ και όχι μόνο αφήνουν χώρο 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στο μπάτζετ του «δικέφαλου του Βορρά» για να το εκμεταλλευττεί προς αναζήτηση ποιοτικών μεταγραφών.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου χαρακτήρισε ως το πιο σύνθετο και συζητήσιμο θέμα αυτό της παραμονής του Μπράντον Τόμας στον ΠΑΟΚ, καταγράφοντας τα δεδομένα που υπάρχουν, με πιθανότερη την αποχώρησή του.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x