Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Διαβάστε τι βαθμό παίρνουν οι παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά» μετά την ήττα με 3-0 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, έμεινε στους -15 από την κορυφή της Super League και πλέον στρέφει την προσοχή του στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, αφού αυτός είναι πλέον ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος.

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε διαβασμένος στο Φάληρο, έκανε ένα καλό πρώτο μέρος απέναντι στην ομάδα του Μαρτίνς, αλλά το γκολ των «ερυθρόλευκων» νωρίς στο δεύτερο μέρος «άδειασε» τους παίκτες του Γκαρσία. Από τη στιγμή που δεν ήρθε η απάντηση στις ευκαιρίες των Ουάρντα και Ελ Καντουρί, ο «δικέφαλος του Βορρά» κατέρρευσε και γνώρισε την ήττα με σχεδόν κατεβασμένα χέρια.

Το sport-fm.gr περνάει από ακτίνες Χ τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τους βαθμολογεί για την εικόνα και την απόδοση τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η βαθμολογία των παικτών του ΠΑΟΚ (με άριστα το 10)



Ζίβκοβιτς (4): Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δέχθηκε τρία γκολ και δεν μπορεί σίγουρα να πάρει μεγαλύτερη βαθμολογία. Δεν έχει βέβαια βαριά ευθύνη σε κάποιο από αυτά, αλλά το κοντέρ έγραψε εις βάρος του.

Ροντρίγκο (2): Από τους πλέον αρνητικούς ο Πορτογάλος. Με συνολικά πέντε λάθη και μεγαλύτερο την ευθύνη που φέρει στο μαρκάρισμα του Ελ Αραμπί στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, είναι ανάμεσα στους μοιραίους της αναμέτρησης.

Ίνγκασον (3): Είχε πολλά προβλήματα απέναντι στον Ελ Αραμπί και τελείωσε το ματς με απολογισμό πέντε λάθη. Το τρικ του Μαρτίνς με τον Φορτούνη να συγκλίνει προς τον άξονα δημιούργησε υπεραριθμία για τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα τόσο ο Ίνγκασον όσο και ο Βαρέλα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Βαρέλα (4): Είχε τα ίδια ακριβώς προβλήματα με τον παρτενέρ του στα στόπερ. Βέβαια δεν είχε ίδιο αριθμό λαθών με τον Ίνγκασον, αλλά είχε αρκετά προβλήματα απέναντι στην επιθετική τριάδα του Ολυμπιακού. Όσο και αν πάλεψε, δεν μπόρεσε να διασωθεί από τη συνολική εικόνα της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Βιεϊρίνια (5): Ο αρχηγός το πάλεψε, προσπάθησε και έδειξε ότι δείχνει πάντα. Πάθος και ενέργεια στο μέγεθος του δυνατού. Βέβαια είχε επτά λάθη, απόρροια της καλής εικόνας που είχε ο Μπρούμα που έπαιζε από την πλευρά του, αλλά έτρεξε, προσπάθησε και επιθετικά και πιάνει τη βάση.

Ελ Καντουρί (5): Γενικά είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και αυτό φάνηκε στο πρώτο μέρος που ο ΠΑΟΚ στάθηκε καλύτερα τακτικά. Χαρακτηριστικό είναι ότι είχε 15 εύστοχες πάσες, γεγονός που δείχνει ότι ήταν ο πιο σταθερός στη μεσαία γραμμή για τον «δικέφαλο». Στην επανάληψη που το κέντρο του ΠΑΟΚ κατέρρευσε είχε τρεξίματα, αλλά πάλευε σχεδόν μόνος του.

Αουγκούστο (5): Αρκετά λάθη στο κέντρο κυρίως στην επανάληψη που ανέβηκε ο Μπουχαλάκης και γενικά ο Ολυμπιακός. Είχε σοβαρό θέμα επίσης, όποτε ο Φορτούνης συνέκλινε στον άξονα για τους «ερυθρόλευκους».

Τζόλης (6): Ο μικρός είχε ενέργεια, έτρεξε, πάτησε περιοχή και έβγαλε όσο μπορούσε φάσεις. Με αρκετές εύστοχες πάσες και σωστά γεμίσματα έβγαλε το μεροκάματο και ήταν πάνω από τον μέσο όρο του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν μπορεί να πάρει μεγαλύτερο βαθμό.

Ουάρντα (3): Είναι ο παίκτης από τον οποίο ο προπονητής περιμένει το κάτι παραπάνω. Ο Αιγύπτιος δεν το έκανε απόψε. Το αντίθετο. Εξουδετερώθηκε πλήρως από Εμβιλά και Μπουχαλάκη και ήταν… άφαντος, μέχρι τη μία και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε στην επανάληψη μετά τη σέντρα του Βιεϊρίνια. Τελείωσε το ματς με 5 λάθη και μονοψήφιο αριθμό σε εύστοχες πάσες. Από παίκτη σε αυτή τη θέση σε τέτοιο ματς, θες κάτι περισσότερο.

Ζίβκοβιτς (4): Γενικά είναι πεσμένος το τελευταίο διάστημα. Δεν έχει φανεί στο ματς, δεν έχει πάρει πρωτοβουλίες και δεν έχει δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Κρμέντσικ (5): Είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει επιτέλους κανονικό επιθετικό. Ξέρει που βρίσκεται στην περιοχή και παίρνει σωστές θέσεις. Ωστόσο απόψε πλην εξαιρέσεων δεν τροφοδοτήθηκε.

Σφιντέρσκι (4): Μπήκε στη θέση του Κρμέντσικ στο τελευταίο 20λεπτο, που ήταν το χειρότερο του ΠΑΟΚ στο ματς. Δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου και δεν απείλησε σε καμία περίπτωση των Σα.

Μουργκ: Αγωνίστηκε σχεδόν δέκα λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Σβαμπ: Αγωνίστηκε σχεδόν δέκα λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Λάμπρου: Μπήκε αλλαγή στο 88’ και δεν μπορεί να κριθεί.

Διαβάστε ακόμα

Ολυμπιακός... πρωταθλητής από χειμώνα!

Τα highlights του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x